Skolläkare

Vill du vara med och utveckla elevhälsan i Lindesbergs kommun och vara en av nyckelpersonerna i vårt förebyggande och främjande arbete? Hos oss har du bra arbetsvillkor där du jobbar rak vecka, har lång ledighet under sommaren och har en stor frihet att påverka tjänstens innehåll. Välkommen att bli en av oss!

Elevhälsans insatser ska stödja elevens utveckling mot utbildningens mål. Som skolläkare i Lindesbergs kommun ingår du tillsammans med skolsköterskor, psykologer, kuratorer samt logoped i Elevhälsoenheten. Varje profession har ett särskilt ansvar att bidra med sin specifika kompetens.

ARBETSUPPGIFTER
Som skolläkare kommer du arbeta på våra grundskolor och gymnasieskola. I tjänsten ingår att kartlägga hälsoproblem kopplade till inlärning och skolgång, bedriva hälsofrämjande arbete samt följa elevens hälsa och utveckling genom skolgången.
Tjänstgöringsgraden kan diskuteras och anpassas enligt våra ömsesidiga behov och dina önskemål.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad läkare med specialistkompetens inom barn- och ungdomsmedicin, barn- och ungdomspsykiatri eller allmänmedicin.

Vi förväntar oss att du har en god förmåga till struktur och planering. Vi förutsätter att du är självständig, flexibel, initiativrik och tycker om att arbeta i team och i nära samverkan med andra professioner. Du har ett gott och empatiskt förhållningssätt samt förmåga att skapa förtroende hos elever, vårdnadshavare och kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer om tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss!

Vill du veta mer om platsen Lindesberg? Gå in på www.flyttatilllindesberg.seAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Lindesbergs kommun , Elevhälsan

Ansök härFöretag
Lindesbergs kommun , Elevhälsan


Plats
Lindesberg