Arbetsterapeut till Lasarettsrehab i Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Vi som jobbar på lasarettsrehab är ett engagerat gäng, som bidrar till en god akutsjukvård och rehabilitering på lasaretten i Ljungby och Växjö. Vi strävar alltid efter att vara en riktigt bra arbetsplats!

Kompetensutveckling är viktigt för oss - du ska känna att du utvecklas när du jobbar här. Det kan till exempel handla om utbildningar, yrkesmässiga utmaningar eller möjlighet att prova på nya uppgifter inom lasarettsrehab. Vi har ett nära samarbete inom vår egen enhet och med alla olika professioner på vårdavdelningar och mottagningar på sjukhusen.

Ljungby lasarett är inte så stort, du kommer snabbt att bli en i teamet. Vi är i dag
sex arbetsterapeuter och söker nu en extra kollega under sommarperioden.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som kan stärka vår grupp under sommaren, vilket erbjuder en varierande och lärorik period med arbete på flera av våra vårdavdelningar på Ljungby lasarett.

Som arbetsterapeut på de olika vårdavdelningarna kommer du att utföra rehabilitering samt bedömningar av kognitiv förmåga och ADL-förmåga. I arbetsuppgifterna ingår även att göra bedömning av hjälpmedelsbehov och utprovning av vissa hjälpmedel. Arbetet sker i nära samarbete med teamets övriga professioner.

Som ny medarbetare hos oss får du alltid stöd av dina kollegor, vi satsar mycket på internutbildningar och yrkesträffar.
Läs mer om förmåner här: http://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-kronoberg/formaner/

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad arbetsterapeut. Vi beaktar också sökande som är nyexaminerade och sökande som är i slutet av studierna. Vår ambition är att du ska få en trygg start och möjlighet att utvecklas i din profession!

Vem är du?
*Du klarar av att både jobba självständigt och i team och du tar egna initiativ i det dagliga jobbet.
*Du trivs med varierande arbetsuppgifter och har förmåga att anpassa dagen efter förutsättningarna.
*Du ställer upp för dina kollegor och är inte rädd för att prova på nya områden/inriktningar.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Region Kronoberg , Sjukhusvård

Ansök härFöretag
Region Kronoberg , Sjukhusvård


Plats
Ljungby