Leg psykolog BUP - mottagningen , Luleå - Boden

Arbetsplats: BUP-mottagningen
Referensnummer: 198093

Om arbetsplatsen
BUP är en del av länets barnsjukvård som ligger under Division Länssjukvård. BUP-mottagningen har ca 25 medarbetare i Luleå-Boden, med mottagning på båda orterna. Vi ansvarar för barn- och ungdomspsykiatriska öppenvården inom Luleå och Boden kommun. De yrkeskompetenser som finns är psykolog, läkare, socionom/psykoterapeut, sjuksköterska och läkarsekreterare. På vår arbetsplats har vi i uppdrag att erbjuda insatser på specialistnivå. Insatserna ska ges till barn och unga upp till 18 år med medelsvåra till svåra psykiatriska tillstånd, där funktionsnivån i vardagen är påverkad. Det är ett lärorikt och givande arbete som är utmanande i vissa situationer. Arbetsgruppen består av många olika personligheter och kompetenser med en sak gemensamt; vi vill hjälpas åt att göra ett bra jobb för våra patienter. Vi lyckas med detta genom att vi hjälper, stöttar och tar hand om varandra.

Arbetsuppgifter
Som Leg. Psykolog kommer du att möta barn, ungdomar och deras familjer för bedömning, behandling samt att genomföra såväl Neuropsykiatriska- som Barnpsykiatriska utredningar. Arbetet bedrivs i nära samverkan med vårdnadshavare och i övriga nätverk som skola, socialtjänst och andra vårdgrannar. I vår verksamhet arbetar vi i linje med Modern sjukvårdsledning vilket innebär att just Dina initiativ och Din kompetens bidrar till förbättring och utveckling. Vi erbjuder goda möjligheter till handledning och fortbildning.

Din bakgrund

Vi söker dig som är Legitimerad Psykolog.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från barn- och ungdomspsykiatri eller liknande verksamhet. Du gillar att samarbeta med andra men kan också arbeta självständigt. Du ser möjligheter i förändringar och har ett intresse, en vilja och en förmåga att hjälpa andra. Du är lyhörd mot personer i din omgivning och har förmågan att anpassa ditt sätt att förmedla budskapet till mottagaren. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsfakta
Tillsvidareanställning på heltid med placering i Luleå.
Tillträde enligt överenskommelse.
Regionen tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vill du veta mer? Kontakta

Lars Löfgren, Verksamhetschef, tfn: 0920-282523, lars.lofgren@norrbotten.se
Nina Svallfors, psykolog, tfn 0920-71418, 076-9497747, nina.svallfors@norrbotten.se

Fackliga företrädare
Psykologförbundet, Oskar Nägga, 0920-28 20 45, oskar.nagga@norrbotten.se
Sista ansökningsdag är den: 2019-05-19Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Region Norrbotten

Ansök härFöretag
Region Norrbotten


Plats
Luleå