Barnskötare sökes till bemanningsteam innerstaden

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Var med och arbeta med en av Malmös viktigaste frågor - barnens bästa förskola! Malmö har 250 förskolor samlade under en förskoleförvaltning med drygt 4 700 medarbetare. En förvaltning som också innebär helt nya möjligheter för barn, för vårdnadshavare och dig som medarbetare. Vårt huvuduppdrag handlar om att lägga grunden för ett livslångt lärande, genom att öka måluppfyllelsen och säkerställa likvärdigheten för barn i staden. Tillsammans har vi mer kraft och kan fokusera på det som är viktigt: att ge Malmös nästan 19 000 förskolebarn den förskola de har rätt till.

Inom förskolan i Malmö stad får du löpande kompetensutveckling, tydliga karriärmöjligheter och ett nära ledarskap. Läs mer på http://www.malmo.se/förskolekarriär.

ARBETSUPPGIFTER
Som barnskötare arbetar du för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola. Tillsammans med resten av arbetslaget utformar du den pedagogiska verksamheten. Du arbetar för att erbjuda en trygg omsorg och stimulera barnens utveckling och lärande. Alla barnskötare i Malmö stad har schemalagd tid (2 tim/vecka) för reflektion, dokumentation och lärande med kollegor.

Våra kompetenta och entusiastiska medarbetare i bemanningsteam innerstaden söker nya kollegor. Vi söker dig som vill vara med och bygga barnens bästa förskola i Malmö Stad.
Bemanningsteamet servar 10 förskoleområden i utbildningsområde Innerstaden. Medarbetarna i teamet har som uppgift att täcka för korttidsfrånvaro, det kan även bli aktuellt med längre placeringar på förskolorna.
Arbetet i bemanningsteamet kommer att utgöra en möjlighet för dig att utforska nya arbetsplatser, komma i kontakt med nya arbetssätt och utveckla ditt kontaktnät.

Du kommer att arbeta i ett tryggt och kompetent team med korttidsuppdrag i området under en sektionschef som leder och fördelar arbetet.

Som medarbetare kommer du att få kontinuerlig fortbildning och handledning för att fortsätta utveckla din pedagogiska förmåga samt stärka din pedagogiska tanke. Du kommer att ingå i reflektionsgrupper där du ges möjlighet att diskutera olika situationer som du möter på olika förskolor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare eller med annan för oss relevant pedagogisk utbildning och som har tidigare arbetslivserfarenhet från förskolan.

Vi vill anställa dig som kan se dig själv som en resursförstärkning i alla arbetslag med god kvalitet och kompetens.

Du är väl förtrogen med läroplanen och dess mål.

Du vill utvecklas i ditt arbete och få chansen att arbeta på flera förskolor.

Du är en duktig omsorgspedagog som kan skapa trygghet var du än arbetar.

Du är flexibel och anpassningsbar - arbetsuppdragen och arbetsplatserna varierar i stor utsträckning och olika arbetssätt passar på olika barngrupper.

Du är engagerad och entusiastisk - vid många arbetsplatsbyten är det av vikt att inneha en nyfikenhet och en förmåga att kunna engagera sig i en ny arbetsmiljö, nya arbetskollegor och nya barngrupper.

Du är social med ett gott bemötande gentemot barn, föräldrar och kollegor - för att lätt kunna smälta in i arbetsgruppen och skapa en god relation.

Du har god svenska - för att kunna bedriva god språkutveckling på ett naturligt sätt.

Urval och intervjuer sker efter att ansökningstiden har gått ut den 18 augusti.
Tänk på att vid eventuell intervju skall utdrag ur belastningsregistret uppvisas.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit på tel 0771693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/.
Blanketten finns i kategorin Belastningsregistret och heter Skola, förskola eller barnomsorg Belastningsregistret.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Malmö stad , I8

Ansök härFöretag
Malmö stad , I8


Plats
Malmö