Barnskötare sökes till Gottorps förskola

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Som medarbetare inom förskolan i Malmö stad får du utvecklas i din yrkesroll och erbjuds tydliga karriärmöjligheter. Vår vision är att skapa barnens bästa förskola, och idag är det hos oss många spännande initiativ, forskningsprojekt och idéer tar fart. Läs mer på http://www.malmo.se/forskolekarriar

Gottorps förskola ligger i centrala Bunkeflostrand, med närhet till havet, ängarna, kullarna, lekplatser, bibliotek och bussförbindelser. Hos oss står glädjen och lusten för lärande i centrum för arbetet med barnen. Varje dag arbetar vi för att utveckla barns självkänsla. Genom lagom avvägning av pedagogers utmaning och stöd är vårt mål att varje barn ska lyckas i varje situation under dagen. En föränderlig miljö som målmedvetet möjliggör barns inflytande, är självklart hos oss. Pedagogisk dokumentation utgör ett naturligt förhållningssätt för att planera, genomföra och utvärdera vår verksamhet tillsammans med barnen. På Gottorp är pedagoger lika nyfikna som barnen i det utforskande arbetssättet. Vi är stolta över att vara Grön Flagg-förskola och arbetar aktivt med underrubriken Livsstil och Hälsa. Barns intressen är utgångspunkten och drivkraften i våra projekt.

Gottorps förskola har 4 avdelningar och befinner sig i en modern och ändamålsenlig arkitektur. På vår parkliknande gård finns stora ytor för rollek, bollspel, odling, utforskande och skapande i vår skogsliknande del. Vi har utvecklat ett förskolebibliotek och vi erbjuder barnen ett rikt utbud av kulturupplevelser.

Vi i förskolledningen arbetar hälsofrämjande för att barn, vårdnadshavare och pedagoger ska känna meningsfullhet, hanterbarhet och begriplighet. Vi bygger framtidens Sverige och arbetar därför med att stödja och stärka barns självkänsla.

ARBETSUPPGIFTER
Som barnskötare arbetar du utifrån aktuella styrdokument, planerar, genomför, och utvecklar den pedagogiska verksamheten tillsammans med resten av arbetslaget. Du arbetar för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola. Du är väl insatt i förskolans rutiner och kan skapa en positiv atmosfär. Ditt arbete präglas av en tydlig respekt för individen samt en bra relation till barn, föräldrar och kollegor.

KVALIFIKATIONER
•Vi söker dig som är utbildad barnskötare och är insatt i läroplanen.
•Du bör ha minst ett års erfarenhet från arbete i förskola.
•Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

För att lyckas i rollen som barnskötare ser vi att du har följande egenskaper/förhållningssätt:
•Ett professionellt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor.
•Vill bidra med utveckling och förnyelse på din avdelning, förskola och ditt förskoleområde.
•Har förmågan till ett flexibelt arbetssätt olika barngrupper kräver olika arbetssätt.
•Bidrar med kreativitet, reflektion och en positiv anda.

Kompetens i TAKK är en merit.

ÖVRIGT
Förskoleförvaltningens huvuduppdrag handlar om att lägga grunden för ett livslångt lärande. Vi lockar kompetenta medarbetare genom att erbjuda spännande uppdrag, trygga anställningar och en arbetsplats där nyfikenhet och nytänkande är i fokus. Vi är en stor organisation med goda möjligheter till utveckling och nya karriärvägar. I Malmö stad leds varje förskoleområde av en förskolechef samt två biträdande förskolechefer och två förste förskollärare. För dig som anställd innebär det tillgången av ett nära ledarskap med fokus på såväl din arbetsmiljö som den pedagogiska utvecklingen på förskolan och kanske i framtiden även ett möjligt karriärsteg för dig? Förutom spännande utvecklingsmöjligheter blir du som anställd i Malmö stad erbjuden kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och för dig som är nyutexaminerad en givande introduktionsperiod med en mentor.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Enligt skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta utdrag kan beställas på
http://www.polisen.se/sv/Service/Blanketter/Registerutdrag/Vanliga-blanketter/skola_barnomsorg/

Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan, så var noga med att föra in alla meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Malmö stad , V6

Ansök härFöretag
Malmö stad , V6


Plats
Malmö