Undersköterskor sökes till ordinärt boende på Kirseberg!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra 5 200 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor.

På Kirseberg i Malmö arbetar två hemtjänstgrupper, Rönnetorp och Segeberg, med utgångspunkt från gemensamma lokaler på Södra Bulltoftavägen. Under höst och vinter har arbetat med att bilda nya team pågått och i april gick startskottet för den nya organisationen. Framöver är fokus för våra vårdbiträden och undersköterskor att tillsammans med brukare och andra funktioner inom förvaltningen utveckla den vård och omsorg som dagligen ges i det enskilda hemmet. Det personliga bemötandet ligger oss varmt om hjärtat och vi ser ett stort värde i att skapa en hög kontinuitet för såväl brukare som medarbetare.

Idag finns en ledig tjänst i respektive arbetsgrupp. Båda tjänster avser heltid och arbetet sker enligt ett 8-veckorsschema (varannan helg).

ARBETSUPPGIFTER
Inom hemtjänsten bistår vi brukare inom alla åldrar med vård, omsorg, stöd och service. Vi arbetar med medicinska insatser (utför delegerade HSL-uppgifter), besvarande av larm, kontaktmannaskap samt dokumentation. En god närståendekontakt är en förutsättning för att ge såväl brukare som närstående trygghet. Som undersköterska inom hemtjänsten har du en stor betydande roll för dina brukare och vi kan erbjuda dig ett varierande och utvecklande arbete - varje dag.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av vård och omsorg. Som person är du serviceinriktad och har ett professionellt förhållningssätt gentemot dina brukare, kollegor och arbetsuppgifter. Du är flexibel i bemärkelsen att du kan förhålla dig till ändrade omständigheter. Din kommunikativa förmåga och lyhördhet är även något som är viktigt i bemötandet av såväl brukare som kollegor. Du är en god kollega med hög samarbetsförmåga. Dokumentation är en betydelsefull del i det dagliga arbetet och därmed är det viktigt att du har datorvana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Cykel är vårt färdmedel i ur och skur, så var beredd att komma ut i friska luften.

Det är meriterande om du har:
- Erfarenhet från arbete inom hemtjänst.
- Erfarenhet inom omsorg för personer med demens- eller psykiatriska sjukdomar.
- Erfarenhet av att arbeta med IT-verktyg såsom Lifecare, Flexite, Senior Alert.
- Körkort

ÖVRIGT
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.



Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Malmö stad , 175 HVOF Avd Ordinärt boende

Ansök här



Företag
Malmö stad , 175 HVOF Avd Ordinärt boende


Plats
Malmö