Undersköterska till vårdboendet Basunen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Basunens vårdboende är ett blandboende med totalt 31 lägenheter fördelade på tre våningsplan. Två våningsplan är inriktningen demens. Helhetssyn och samarbete är viktigt, vi hjälps åt över boendeplanen. För oss är det viktigt att alla som vistas i vår verksamhet skall känna sig välkommen och trygg.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som undersköterska skall du verskälla de service- och omvårdnadsinsatser som brukaren är beviljad och stödja dem i deras vardag för att få ett meningsfullt liv.
Vi söker dig som vill säkra en god omvårdnad och service där brukaren alltid är i fokus. Arbetet kräver även delegerade arbetsuppgifter från sjuksköterskan enligt hälso- och sjukvårdslagen. Du skall även sköta dokumentationen i vårt verksamhetssystem Lifecare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av arbete inom demensvården. Det är viktigt att du är lyhörd och flexibel med god samarbetsförmåga och alltid har ett professionellt bemötande och förmåga att skapa trygghet och lugn även i stressiga situationer.
Du är ansvarskännande med stor empatisk förmåga och sätter alltid brukaren i centrum. Du skall ha ett brinnande intresse för att arbeta med brukare med kognitiv svikt, vara nyfiken och engagerad och ha kunskap om demenssjukdomar.
Silviasyster är meriterande
En stor del av arbetsuppgifterna kräver kommunikation och dokumentation, så du måste kunna uttrycka dig väl i svenska språket, både gällande tal och skrift. Positivt med kunskaper i andra språk, samt erfarenhet av dokumentationssystemet Lifecare.
Ett genuint intresse av människans välbefinnande skall vara en självklarhet för dig.

ÖVRIGT
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Malmö stad , 175 HVOF Avd Särskilt boende

Ansök härFöretag
Malmö stad , 175 HVOF Avd Särskilt boende


Plats
Malmö