Sjuksköterska natt till vårat glada team

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Vård- och omsorgsförvaltningen med sina ca 1500 medarbetare är en av förvaltningarna i Mölndals stad och omfattar äldreomsorg, funktionshinder och hemsjukvård.

ARBETSUPPGIFTER
Område hemsjukvård söker en legitimerad sjuksköterska till nattjänstgöring. Område hemsjukvård ansvarar för patienter i ordinärt-, äldre- och LSS-boende. På natten ansvarar man också för ASIH-patienter.

Varje natt är tre sjuksköterskor i tjänst. I din roll ansvarar du för bedömning och planering av specifika hälso- och sjukvårdsinsatser för varje patient. Du arbetar hälsofrämjande och förebyggande. Du kommer att vara en del i ett team med duktiga sjuksköterskor som arbetar för verksamhetens mål. Vi arbetar enligt 12-veckors schema och ger nya medarbetare en lugn och trygg introduktion.
I Mölndals stad har vi 33-timmars vecka som heltidsmått för nattsjuksköterskor. Som anställd hos oss får du ett generöst friskvårdsbidrag och 2017 var det också en speciell lönesatsning på sjuksköterskor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning i exempelvis distrikt, geriatrik, onkologi eller psykiatri. Du har ett gott bemötande och förstår vikten av samarbete. Som person är du positiv, har engagemang och initiativförmåga. Vidare krävs god datavana och körkort. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

ÖVRIGT
Inom vård- och omsorgsförvaltningen pågår ett aktivt arbete för att kunna erbjuda medarbetare önskad sysselsättningsgrad i syfte att minska de ofrivilliga deltidsanställningarna. I de fall annonsering gäller en deltidstjänst är vår ambition att på sikt ge möjlighet till utökad sysselsättningsgrad.

Vid rekrytering beaktar vi mångfaldsperspektivet för att få en bättre spegling av vår verksamhet.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-693 693.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Mölndals stad har upphandlade avtal.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Mölndals stad , Vård - och omsorgsförvaltningen

Ansök härFöretag
Mölndals stad , Vård - och omsorgsförvaltningen


Plats
Mölndal