sem vik Distriktssköterska på Vårdcentral Mora

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Vårdcentral Mora är den största vårdcentralen i Dalarna med över 80 anställda och vi bedriver verksamhet enligt hälsovalsuppdraget. Vårdcentralen har idag närmare 20 900 listade patienter.

VI ERBJUDER ett utmanande arbete med många möjligheter där du kommer vara delaktig och har möjlighet att påverka. Du kommer att utvecklas och växa i din yrkesroll, då vi arbetar i team med ett flertal olika professioner och kompetenser som samverkar för att erbjuda patienten det bästa.

Nu söker vi sommarvikarie med möjlighet till förlängning under hösten!

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, med påbyggnadsutbildning i öppen hälso- och sjukvård.

Du är engagerad, har ett intresse för personcentrerad vård, trivs med teamarbete men är även trygg med att arbeta självständigt samt är med och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Intervjuer kan komma att ske fortlöpande under pågående rekrytering.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
REGION DALARNA

Ansök härFöretag
REGION DALARNA


Plats
Mora