Undersköterska , Röntgen Mora lasarett

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Röntgen i Mora består av fem sektioner: konventionell röntgen, genomlysning, ultraljud, datortomografi och MRT. Verksamheten utför ungefär 60 000 undersökningar per år.

Vi erbjuder Dig ett spännande och utvecklande arbete i samarbete med engagerade kollegor. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla.
Du arbetar i team och har varierande arbetsuppgifter med omvårdnadsansvar för patienten.
Som undersköterska roterar Du på flera av avdelningens sektioner. I tjänstgöringen ingår dag-, kväll-, helg- och nattarbete.

Mora kommun ligger naturskönt vid Siljan och har ett rikt friluftsliv för den aktive, såväl sommar- som vintertid. Skidåkning, långfärdsskridskor, fiske, golf, cykel m m.

KVALIFIKATIONER

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.
Erfarenhet av röntgenarbete är meriterande. Som person är Du flexibel och empatisk. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
REGION DALARNA

Ansök härFöretag
REGION DALARNA


Plats
Mora