Leg Sjuksköterskor till korttidsboendet Gamla Övägen

KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA
Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

VÅR VERKSAMHET

Vi söker 2 st legitimerade sjuksköterskor till nyöppnade korttidsboendet Gamla Övägen, HS organisation 3.

I HS organisationen ingår Sandbyhovsgatan 4, Värmlandsgatan 16 och Kalkstensgatan 5 som alla har permanenta platser samt Södra Promenaden 2A- korttidsplatser och 2B-permanenta platser och Sandbyhovsgatan 21 med enbart korttidsplatser.

I maj öppnas nya korttidsboendet Gamla Övägen.

ARBETSBESKRIVNING

Som sjuksköterska har du ett hälso- och sjukvårdsuppdrag. Rollen som sjuksköterska innebär att du har ett huvudansvar för ett antal boende och ett konsultansvar för ett större antal boende när dina kollegor är ledig samt vid arbete på helg.

I arbetet ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter såsom läkarkontakt, provtagningar, läkemedelshantering, utfärdande av delegeringar och palliativ vård.

Du ingår i ett team bestående av sjuksköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut, omvårdnadspersonal samt enhetschef. Som sjuksköterska arbetar du nära patienten/brukaren och deltar aktivt i teamarbete och temakonferenser. Teamets uppgift är att tillsammans med ansvarig chef planera, leda, utföra och utveckla den kommunala hälso- och sjukvården.

Vi arbetar utifrån Norrköpings kommuns värdegrund att äldre ska vara delaktiga i sin egen vård samt att tillgodose deras behov. Tillsammans med andra medarbetare ansvarar du för att brukare får livskvalitet med en god och säker vård samt deltar i enhetens arbete med utveckling av kvalitet och patientsäkerhet.

Du erbjuds ett omväxlande, fritt, spännande och utvecklande arbete inom kommunal verksamhet med bland annat bra arbetstider, möjlighet till individuell kompetensutveckling exempelvis specialist utbildning för sjuksköterskor inom geriatrik och psykiatri samt friskvårdspeng.

Under studietiden till specialistsjuksköterska utbetalas 100% av grundlönen med hänsyn tagen till sysselsättningsgraden. Vi skräddarsyr din introduktion och du erbjuds en mentor.

Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete, erfarna och kompetenta kollegor, individuell lönesättning, arbete dagtid samt helgtjänstgöring cirka var 4:e helg- en helgdag. Vi tillämpar flextid.

DIN PROFIL

Du är legitimerad sjuksköterska och har erfarenhet av yrket och att arbeta mot målgruppen.

Du behöver kunna arbeta självständigt och i team samt handleda och utbilda omvårdnadspersonal och du är bra på att strukturera ditt arbete.

Vi ser att du brinner för kvalitet- och utvecklingsarbete. Du har en personlig mognad, en empatisk förmåga och ett gott omdöme. Vidare är du en flexibel och positiv person.

B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har erfarenhet inom äldrevård/demens/palliativ vård.

MER INFORMATION OCH ANSÖKAN

Tjänsterna är tillsvidareanställningar med tillträde efter överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Hälso- och sjukvårdschef Lidija Vuletic telefon 011-15 78 69 lidija.vuletic@norrkoping.se

Din ansökan vill vi ha senast 15 april, men ansök gärna redan idag då urval och intervjuer kan ske fortlöpande.

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Norrköpings kommun

Ansök härFöretag
Norrköpings kommun


Plats
Norrköping