Medarbetare till Frideborg samtalsbehandling

KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA
Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

VÅR VERKSAMHET

Frideborg är en del av socialkontoret i Norrköping som arbetar med våld i nära relationer. Frideborg består idag av ett skyddat boende för kvinnor och barn/ungdomar, samt en öppen verksamhet (behandlingsdel) där vi erbjuder samtalsstöd till personer som är/har varit våldsutsatta, personer som har använt eller använder våld, samt barn/ungdomar som lever med våld. Stödet sker i form av motiverande, stödjande och bearbetande samtal både individuellt och i grupp.

Frideborg har även ett uppdrag att sprida kunskap om våldet, dess konsekvenser och om vilket stöd som erbjuds till berörda, samarbetspartners och allmänhet. Frideborg har ett nära samarbete med socialkontorets övriga delar. Samverkan sker även med övriga berörda myndigheter och föreningar.

ARBETSBESKRIVNING

Den utannonserade tjänsten är på Frideborgs behandlingdel och dina arbetsuppgifter som medarbetare är främst att erbjuda samtalsstöd till vuxna som upplevt våld och till vuxna som använt våld i nära relation. Detta sker genom samtal både individuellt och i grupp. Du ska också, tillsammans med dina kollegor, vara med och utveckla arbetet runt våld i nära relationer samt sprida kunskap om problematiken och verksamheten.

DIN PROFIL

Du är utbildad psykolog, socionom eller har annan beteendevetenskaplig utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du ska ha erfarenhet av att ha arbetat med samtalsstöd, gärna både individuellt och i grupp. Du ska ha erfarenhet av att som professionell möta personer som lever med våld i nära relation. Kompetens i genusvetenskap är meriterande. Vi ser gärna att du har Steg 1 utbildning i psykoterapi. Vi värderar personliga egenskaper såsom empatisk förmåga, personlig mognad samt flexibilitet. God samarbetsförmåga är ett krav.

Vi tillämpar årsarbetstid. Huvudsaken av din arbetstid är på dagtid men viss flexibilitet krävs.

MER INFORMATION OCH ANSÖKAN

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Maja Höjer, enhetschef, p 011-15 79 07. Din ansökan vill vi ha senast den 1 maj.

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Norrköpings kommun

Ansök härFöretag
Norrköpings kommun


Plats
Norrköping