Undersköterska till Lindövägen 102

KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA
Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

VÅR VERKSAMHET
Lindövägen 102 är ett särskilt boende med fyra avdelningar, två utan inriktning och två med demensinriktning.
Vi arbetar utifrån den enskildes önskemål och behov med kvalitet i fokus. Du blir en del i ett team tillsammans med legitimerad personal där du bidrar med din kunskap och erfarenhet. Genom de olika professionernas kompetenser arbetar vi för att tillgodose den enskildes behov av stöd, omsorg och service.

ARBETSBESKRIVNING
I ditt uppdrag ingår att skapa förutsättningar så den enskilde upplever en meningsfull tillvaro. Det är viktigt att berika den enskildes fritid med meningsfulla aktiviteter utifrån förmåga och intresse. Du ger stöd och vid behov förtydligar kommunikationen så att den enskides talan framgår. Du kommer att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter utifrån instruktion av sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut.

I arbetet ingår dokumentation vilket innebär att du måste ha god förmåga i tal och skrift med dator som arbetsverktyg.

DIN PROFIL
Vi söker dig som har undersköterskeutbildning och kan bidra med en positiv inställning i arbetet för att tillsammans skapa en god arbetsmiljö. Du har förmåga att samverka och tillämpa nya arbetssätt i grupp såväl som självständigt. I din yrkesroll är du lugn och trygg för att kunna bemästra de utmaningar och förändrigar arbetet kan innebära.Du har förmåga att bemöta människor utifrån deras olika situationer.

Vill du vara en del av vårt team är du välkommen med din ansökan, intervjuer sker fortlöpande.

MER INFORMATION OCH ANSÖKAN

Anställningen är en visstidsanställning som löper under perioden 21 januari - 31 augusti 2019.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Julia Kvarnström, 011-157859, julia.kvarnstrom@norrkoping.se

Din ansökan vill vi ha senast 27 januari.

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Norrköpings kommun

Ansök härFöretag
Norrköpings kommun


Plats
Norrköping