Välkommen till Rimbo hemtjänst!

Vårt uppdrag inom hemtjänsten är att möta våra kunder i deras aktuella livssituation utifrån vår vision - Hälsa, vård och omsorg där du är.

Om oss
Är du intresserad att möta människor i ordinärt boende, och ge service samt god omsorg enligt gällande beslut? Vi arbetar personcenterat och utifrån den nationella värdgrunden i äldreomsorgen.

Vi är ett glatt arbetslag, med världens roligaste jobb. Arbete inom hemtjänsten innebär en omväxlande arbetsvardag, där ingen dag är den andra lik. Vi har ett tät samarbete, vi delar med oss av den breda kompetens som finns i arbetsgruppen.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.

Om tjänsten

Du stödjer och motiverar den enskilde i det vardagliga livet genom ett lyhört, flexibelt, och professionellt bemötande.

Dina arbetsuppgifter är varierande. Du är en del av våra kunders vardag, du har dels omsorgsuppgifter vilket innebär att stödja kunden med dagliga omsorgsinsatser, dels medicinska arbetsuppgifter som du utför på delegation. I dina arbetsuppgifter ingår även att upprätta omvårdnadsplaner och dokumentation. Du arbetar i ett tvärprofessionellt team.

Om dig

Du vill bidra till att våra kunders vardag blir meningsfull!

Du har en undersköterskeutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Erfarenhet inom äldreomsorg och hemtjänstarbete är meriterande. Vi ser
gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom.

Goda kunskaper i svenska språket krävs.
God datorvana är ett krav eftersom datorer, läsplattor och smartphones används i det dagliga arbetet för dokumentation och tidsregistrering.

Körkort och körvana för manuell växellåda är ett krav.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Välkommen med din ansökan till Hemtjänst Rimbo!

Övrigt
Anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
TioHundra AB

Ansök härFöretag
TioHundra AB


Plats
Norrtälje