Sprid lite solsken som vikarie i sommar!

Söker du ett meningsfullt och meriterande sommarjobb? Ett arbete där du för en sommar får chansen att göra stor skillnad för andra människor?

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu dig som vill ha ett meningsfullt, aktivt och stimulerande arbete i sommar! Har du möjlighet är du också välkommen att börja jobba hos oss redan under våren.
Här får du tillsammans med ett gäng andra semestervikarier och ordinarie personal chansen att arbeta för personer i behov av just ditt stöd och din hjälp. Du har en betydelsefull roll där du sprider värme och glädje. Här får du uppleva glädjen i att möta världen tillsammans med andra människor och ge dem möjlighet att fortsätta ha ett aktivt och innehållsrikt liv. Att arbeta inom vård och omsorg innebär variation och frihet under ansvar.

Vi söker semestervikarier till många av våra verksamheter, i ansökan kan du ge ange önskemål utifrån vilken verksamhet du tycker verkar mest spännande.
Inom äldreomsorgen får du chansen att arbeta i hemtjänsten eller på ett äldreboende.
Du har också har möjlighet att jobba på samordningscentralen och nattpatrullen.
Inom verksamheten för funktionsnedsättningar finns möjligheten att arbeta på ett grupp- eller serviceboende, korttids och fritids, personlig assistans samt inom socialpsykiatrin.

Vi hoppas såklart att du ska trivas bra hos oss och vi med dig. Om så är fallet finns goda möjligheter att jobba extra även när soltimmarna blir färre och hösten gör sitt intåg.

KVALIFIKATIONER
Du som är 18 år eller äldre och går på gymnasiet alternativt har gymnasieexamen är välkommen att söka detta jobb. Vi ser också att du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Det är positivt om du har:
- utbildning från Vård- och omsorgsprogrammet, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande vuxenutbildning.
- erfarenhet av omvårdnadsarbete.
- B-körkort.
- god datavana.

För att få arbeta med barn under 18 år krävs ett utdrag ur belastningsregistret.

Välkommen med din ansökan redan idag vi tillämpar löpande urval

ÖVRIGT
Vid kusten en timme från Stockholm ligger Nyköping. En modern och snabbt växande kommun med god service. Här är avstånden mindre, naturen närmare och livet lite enklare.

Att arbeta i Nyköpings kommun innebär att bli del av en ambitiös organisation i en spännande tillväxtfas. Bland annat planeras Sveriges första höghastighetsjärnväg - Ostlänken. Ett arbete som kommer påverka vår region positivt under många år framöver, både när det handlar om fler arbetstillfällen och god medborgarservice.

Inom Nyköpings kommun arbetar ca 4 000 personer och vår breda organisation med många yrkesgrupper ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Här finns många av samhällets viktigaste jobb. Du som väljer att arbeta hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Här är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort. Välkommen till en arbetsplats där möjligheterna växer.

Om du önskar stöd i programmet Offentliga Jobb vänligen ring supporttelefon 0771-10 10 29.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Nyköpings kommun - Division Social omsorg

Ansök härFöretag
Nyköpings kommun - Division Social omsorg


Plats
Nyköping