Stödassistent till Socialpsykiatrin

Division Social omsorg har det yttersta ansvaret för barn, ungdomar, vuxna och äldre som behöver stöd. Vårt arbete spelar en stor roll i många människors liv. Våra arbetsinsatser gör att samhället fungerar. Vi arbetar för att ha en helhetssyn där vi tar hänsyn till människors hela livssituation och i all verksamhet ska individens perspektiv beaktas.

ARBETSUPPGIFTER
Till Hultersta, utanför Nyköping, som är ett boende inom socialpsykiatrin söker vi nu en stödassistent. Arbetet innebär att, utifrån genomförandeplaner, vara ett stöd till personer i deras vardag med t ex matlagning, aktiviteter, stöd i nätverkskontakter, medicinhantering, städ, tvätt mm. Då det saknas bussförbindelser så ingår det att skjutsa personerna som bor på Hultersta i verksamhetens bilar. Ensamarbete förekommer.

KVALIFIKATIONER
Undersköterskeutbildning, gärna med inriktning psykiatri. Erfarenhet av vård- och omsorgsarbete. Erfarenhet av psykiatri är meriterande.

ÖVRIGT
Vid kusten en timme från Stockholm ligger Nyköping. En modern och snabbt växande kommun med god service. Här är avstånden mindre, naturen närmare och livet lite enklare.

Att arbeta i Nyköpings kommun innebär att bli del av en ambitiös organisation i en spännande tillväxtfas. Bland annat planeras Sveriges första höghastighetsjärnväg - Ostlänken. Ett arbete som kommer påverka vår region positivt under många år framöver, både när det handlar om fler arbetstillfällen och god medborgarservice.

Inom Nyköpings kommun arbetar ca 4 000 personer och vår breda organisation med många yrkesgrupper ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Här finns många av samhällets viktigaste jobb. Du som väljer att arbeta hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Här är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort. Välkommen till en arbetsplats där möjligheterna växer.

Om du önskar stöd i programmet Offentliga Jobb vänligen ring supporttelefon 0771-693 693 .

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Nyköpings kommun - Division Social omsorg

Ansök härFöretag
Nyköpings kommun - Division Social omsorg


Plats
Nyköping