Sjuksköterska till WeMind Nynäshamn

WeMindär verksamt inom psykiatrin i Sverige. Bolaget grundades av Urban PetterssonBargo 2007 efter att han själv som anhörig till person med psykisk ohälsa käntfrustration över hur psykiatrin fungerat. Bolaget ägs och drivs av VD och andradedikerade eldsjälar. Vår vision och vårt syfte är att förbättra och förändraden psykiatriska vården. Att på riktigt få göra skillnad genom effektiv, jämlikoch evidensbaserad vård och att så många som möjligt ska få ta del av den.WeMind består idag av 17 mottagningar med ca 400 medarbetare. Vi är en koncernmed verksamheter inom öppenvårdspsykiatri, HVB, och digital psykiatri isamarbete med (http://mindoktor.se/).

Nynäshamnsmottagningen söker en ny kollega som delar våra värderingar och som söker ett meningsfullt jobb!

Om oss:

WeMind i Nynäshamn är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning. Vi tar emot patienter på inbokade besök och behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Verksamheten utgörs av en personalgrupp på 18 personer bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, mentalskötare, sekreterare och en kurator. Vi samarbetar mellan mottagningens olika professioner och våra närmsta vårdgrannar. Vi sitter i sjukhusets lokaler i Nynäshamn.

Vi har kollektivavtal, tjänstepension och friskvårdsbidrag.

Om dig:

Du är legitimerad sjuksköterska och har ett stort intresse för evidensbaserad behandling. Dina främsta arbetsuppgifter kommer bestå av bedömning, utredning och uppföljning av patienter med psykiatrisk problematik. Vi kommer att trivas bra tillsammans om du värdesätter den sociala arbetsmiljön, teamkänslan, flexibilitet, delaktighet och initiativ. Avgörande kommer falla på personlig lämplighet men tidigare erfarenhet av psykiatri är också meriterande.

Sista ansökningsdag: 2019-05-24

Tillträde tidigast 2019-07-01

För mer information kontakta enhetschef Katja Fredsberg 070-477 80 09. Vi intervjuar löpande. Välkommen med din ansökan.

Hur vet vi att vi är på rätt väg?
Vi utvärderar oss själva löpande genom patientmätningar i hur våra patienter mår och utvecklas samt så har vårt vetenskapliga råd vars uppgift är att säkerställa att våra patienter får den bästa behandling som går att uppbringa i dagsläget.

LÄS MER HÄR: https://wemind.se/om-wemind/om-oss/vetenskapligt-rad (https://wemind.se/om-wemind/om-oss/vetenskapligt-rad/)Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
WEMIND

Ansök härFöretag
WEMIND


Plats
Nynäshamn