Boendestödjare natt till Lundhagsvägen 82 , Bostad med särskild service

Att göra skillnad för en person med annorlunda förutsättningar är det finaste man kan göra! Kom med i ett fantastiskt arbetslag där kunskap, motivation och arbetsglädje är ett signum.

Om tjänsten
I vår förvaltning arbetar vi enligt VISA (Visuellt, Individanpassat, Strukturerat, Arbetssätt) Som boendestödjare förväntas du ta ansvar för att rutiner, handlingsplaner och strukturer följs och utvecklas. Att du utför ditt arbete med noggrannhet, glädje och entusiasm. Att du finns där för våra servicemottagare men även för dina arbetskamrater och andra funktioner som finns runt boendet. Att du arbetar professionellt efter Örebro kommuns medarbetarplattform. Du sprider glädje och månar om vardagens små detaljer, du är lugn, trygg och möter konflikter på ett konstruktivt och positivt sätt. Du lyssnar, lär, utvecklar och delger dina kunskaper. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Lundhagsvägen 82 är ett gruppboende med 4 lägenheter, med 8 st ordinarie personal. Ditt uppdrag är att ge stöd i vardagens alla vändningar till personer med funktionsnedsättning. Allt från städ, tvätt och andra uppgifter som kan genomföras nattetid. Du kommer att dokumentera samt uppdatera journaluppgifter. Som boendestödjare har man även andra uppdrag som gäller verksamheten.

Kompetenskrav
- omvårdnadsutbildning på gymnasienivå, alternativt Barn- och fritidsprogrammet
- dokumenterad erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning

Meriterande
- erfarenhet av att arbeta med personer med autism och utvecklingsstörning
- erfarenhet av tecken som stöd
- erfarenhet av arbeta med VISA
- kunskap i kommunens olika datasystem som Treserva och Medvind

Om arbetsplatsen
Lundhagsvägen 82 är geografiskt placerat i Hovsta, Örebro. Bra bussförbindelser och vill du cykla tar det ca 30 min från centrum (9km).

Förvaltningen för funktionshindrade i Örebro kommun ger stöd och service till personer med fysiska och psykiska funktionshinder enligt lagen om stöd och service (LSS) och Socialtjänstlagen (SoL).

Omfattning och tillträde
Tillsvidareanställning 100%
Tillträde: 1 mars 2019
Antal tjänster: 1
Arbetstid: natt

Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 25 januari 2019

Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Örebro kommun

Ansök härFöretag
Örebro kommun


Plats
Örebro