Arbetsterapeut , Autismteamet , Vuxenhabiliteringen Örebro

Vuxenhabiliteringen ger specialiserad habilitering och rehabilitering till personer i Örebro län som har betydande funktionsnedsättningar. Vi är organiserade i tvärprofessionellt sammansatta team och utför våra insatser med ett långsiktigt perspektiv och med vardagen i fokus.

Habilitering och hjälpmedels verksamheter ska främja människors utveckling och finna varje människas bästa möjliga funktionsförmåga, skapa förutsättningar för fysiskt och psykiskt välbefinnande, jämlikhet i livsvillkor och delaktighet i samhällslivet. Verksamheterna ska också stödja anhöriga och närstående.

Arbetsuppgifter:
Tjänsten är inriktad mot vuxna personer med autismspektrumtillstånd och normalbegåvning. I arbetsuppgifterna som arbetsterapeut inom vuxenhabiliteringen ingår att bedöma och utreda, planera och genomföra arbetsterapeutiska insatser .Som arbetsterapeut inom vuxenhabiliteringen får du ett självständigt och omväxlande samt stimulerande arbete.

Tjänsten är i Autismteamet som arbetar med behandling både på gruppnivå och individuellt. Du kommer vara med och utforma samt hålla i kurser och samtalsgrupper.

Förskrivning av hjälpmedel kan också bli aktuellt.

Kvalifikationer:
Du ska vara legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet av målgruppen är meriterande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och samarbetsförmåga. Tjänsten är förenad med resor varför körkort är ett krav. Då arbetet innefattar både teamarbete och samverkan med andra vårdgivare och myndigheter är god samarbetsförmåga och flexibilitet viktiga egenskaper. Vidare är det av stor vikt att du är en god kommunikatör med förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift. Vi vill att du ser möjligheter istället för svårigheter. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Pernilla Eriksson, enhetschef
Telefon: 019-602 93 57
E-post: pernilla.eriksson@regionorebrolan.se

Facklig företrädare:
Linda Westling, yrkesgruppsföreträdare
Telefon: 019-602 94 06
E-post: linda.westling@regionorebrolan.se

Hemsida: www.regionorebrolan.se/vuxenhab

Sista ansökningsdag:
2019-03-10

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Region Örebro län

Ansök härFöretag
Region Örebro län


Plats
Örebro