Distriktssköterska / Sjuksköterska inriktning , Karla vårdcentral

Karla vårdcentral ligger centralt i Örebro i trevliga, fina lokaler. Här finns många kompetenta och erfarna medarbetare som trivs mycket bra tillsammans. Det är lätt att komma ny till oss eftersom vi har ordning och reda och tydliga arbetsrutiner. Samtidigt är det viktigt för oss att tillsammans utveckla och förbättra verksamheten genom att prova nya tankar, idéer och arbetssätt.

Arbetsuppgifter:
Tjänsten innefattar 50% tjänstgöring på distriktssköterskemottagningen och 50% som diabetes-sjuksköterska. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat patientarbete i öppenvård, rådgivning, mottagningsarbete, läkemedelshantering samt förskrivning av vissa läkemedel och hjälpmedel.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot distriktssköterska. Meriterande är vidareutbildning inom diabetes.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring

Tillträde:
2019-05-13 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Helena Tholin, tf verksamhetschef
Telefon: 019-602 95 06

Fackliga företrädare:
Anita Envall, Vårdförbundet
Telefon: 019-602 95 20

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2019-03-31

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Karla vårdcentral ingår i Område närsjukvård Örebro och söder. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler, vårdcentralsjourer, akutklinik med ambulansverksamheten, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa och ungdomsmottagning. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Region Örebro län

Ansök härFöretag
Region Örebro län


Plats
Örebro