Operationssjuksköterska , Handkirurgiska kliniken USÖ

Vill du arbeta dagtid? - Du välkommen till oss på handoperation!

Vi söker ny kollega till vår arbetsgrupp. Vi söker dig som vill arbeta i vårt lilla team, är intresserad av och vill utvecklas med högspecialiserad vård inom handkirurgi. Vår operationsavdelning ska präglas av engagemang för patienter och personal och vi vill att dina erfarenheter och personligheter bidrar till vår utveckling.

På vår operationsavdelning bedriver vi både elektiv och akut kirurgi. Vi har även operationsverksamhet på vår handkirurgiska mottagning.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i operationssjukvård. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete på operationsavdelning. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga, engagemang och flexibilitet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring. Dag. Beredskapstjänstgöring kvällar och helger ingår.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Inger Andersson, avdelningschef
Telefon: 019-602 53 48

Facklig företrädare:
Vårdförbundet
Eva Bengtsson
Telefon; 019-602 51 94

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2019-03-05

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Handkirurgiska kliniken är en klinik som bedriver universitetssjukvård och kliniskt forskning vid Universitetssjukhuset Örebro. Kliniken bedriver vård inom hela det handkirurgiska området inklusive högspecialiserad vård.

Universitetssjukhuset Örebro är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda. På sjukhuset finns 550 vårdplatser och 3500 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Region Örebro län

Ansök härFöretag
Region Örebro län


Plats
Örebro