Sjuksköterska natt , Psykiatrisk Akutmottagning USÖ

Psykiatrins akutmottagning finns i nya och anpassade lokaler i nära anslutning till psykiatrins avdelningar och öppenvårdsmottagningar samt den somatiska vården på Universitetssjukhuset i Örebro. På mottagningen jobbar ett 30 tal utvecklingsinriktade personer och vår arbetsplats kännetecknas av en god stämning och bra arbetsmiljö där bemötande, etik, lyhördhet och flexibilitet är viktiga ledord.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar omvårdnads- och patientarbete, läkemedelshantering samt kontakter med anhöriga och övriga samverkanspartners som t ex vårdgrannar inom psykiatri och somatik, polis och övriga myndigheter. Ditt arbete består bland annat i att ta emot de akutsökande som kommer till mottagningen och att tillse att de erbjuds rätt vårdnivå i samband med besöket och dess efterförlopp.

Som sjuksköterska arbetar du både självständigt och i team med skötare, läkare och kurator. Du arbetar med att ge en god och säker psykiatrisk och somatisk omvårdnad.
Du får även ett individuellt schema och arbetar var 3e helg. arbetstidsförkortning,
Om du önskar får du utbildning i de vårdnära IT systemen och det finns möjlighet att på Kliniskt Träningscenter (KTC) utveckla och fördjupa dina kunskaper.

Kvalifikationer:
Vi söker specialistsjuksköterska med inriktning psykiatri. Du som är legitimerad sjuksköterska men som saknar specialistsjuksköterskeexamen är också välkommen att söka. I händelse av anställning kommer specialistutbildning att utgöra en del av din individuella kompetensutvecklingsplan.

Arbetet i verksamheten bygger på engagemang, lyhördhet och en positiv grundinställning och god kollegial gemenskap, vilket ställer krav på samarbetsförmåga och social kompetens. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring natt

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Pernilla Göthlin, tf enhetschef
Telefon: 0702-50 59 50

Facklig företrädare:
Merjo Yliluoma, Vårdförbundet
Telefon: 019-602 56 00

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2019-04-30

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Psykiatrisk akut- och heldygnsvård är en del av den specialiserade psykiatrin. Vi ger vård till patienter med högsta insatsbehov. Verksamheten består av en psykiatrisk akutmottagning, en observationsavdelning samt vårdavdelningar med heldygnsverksamhet i Örebro och Lindesberg samt en avdelning för förstärkt öppenvård under dag och kvällstid i Karlskoga. Tillsammans är vi runt 150 medarbetare som arbetar med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan samt jobbar för att främja närståendes delaktighet i vården.

Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fem verksamhetsområden alla med stort fokus på etik och samverkan samt med en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.
Övrigt:
Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen.

Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Region Örebro län

Ansök härFöretag
Region Örebro län


Plats
Örebro