Underläkare , Urologiska kliniken

HoS:2019:31

Urologi är en mindre specialitet med stora möjligheter till ett varierat och utvecklande arbete med patienter i alla åldrar. Urologiska kliniken erbjuder en praktisk struktur enligt SoS målbeskrivning för ST-utbildning i urologi.

Urologiska kliniken har drygt 100 anställda, varav tretton specialistläkare och nio ST-läkare. Verksamheten är i hög grad inriktad mot högspecialiserad vård, vilken omfattar ungefär 40 % av klinikens verksamhet. Samtliga delar inom basal urologi ingår i verksamheten.

Kliniken prioriterar en forskningsprofil med för närvarande en professur, ett lektorat och tio disputerade.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att:

- undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter under handledning
- lära dig arbeta i team med övriga personalgrupper
- ej jour

Kvalifikationer:
Läkarexamen

Anställningsform:
Visstidsanställning

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Pernilla Sundqvist, verksamhetschef
Telefon: 019-602 19 78

Facklig företrädare:
Läkarförbundet
Paula Wallmon
Telefon: 0581-850 65

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2019-01-27

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Urologiska kliniken är en länsklinik som bedriver verksamhet vid regionens tre sjukhus; Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Vi har en bred urologisk verksamhet som omfattar såväl basal urologi som de flesta typer av högspecialiserad urologisk kirurgi. Kliniken har också en bred forskningsverksamhet och ett utbildningsuppdrag inom såväl sjuksköterske- som läkarutbildning.

Vid Universitetssjukhuset Örebro finns en vårdavdelning, en operationsavdelning, en avdelning för dagkirurgisk vård och stötvågsbehandling, en administrativ enhet samt mottagning.

Universitetssjukhuset Örebro är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver vi avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda. På sjukhuset finns 550 vårdplatser och 3500 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Region Örebro län

Ansök härFöretag
Region Örebro län


Plats
Örebro