Undersköterska , Operationsavdelningen , Handkirurgiska kliniken USÖ

Kom och arbeta hos oss på handoperation!

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med tidigare erfarenhet av opererande verksamhet som vill arbeta med oss i det lilla teamet. Vi förväntar oss att du har viljan att driva och utveckla arbetet på vår avdelning. Som person är du flexibel, självständig och trivs med ett varierat arbetstempo. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår operationsavdelning vill vi ska präglas av engagemang för patienter och personal och vi vill att dina erfarenheter bidrar till vår utveckling. Som undersköterska är en viktig resurs för både teamet och patienten. Hos oss får du ett intressant arbete på en avdelning där vi bedriver både elektiv och akut kirurgi. Vi har även operationsverksamhet på handkirurgiska mottagningen.

Kvalifikationer:
Yrkesexamen från gymnasiets vård- och omsorgsprogram med godkända 2250 eller godkända betyg från vuxenutbildningens kurser inom vård och omsorg om 1500 p.

Tidigare omvårdnadsprogram om 1350 p jämställs med dagens vård- och omsorgsprogram för elever med betyg innan "Vux 12" trädde i kraft. Krav på utbildningens inriktning: Kurserna akutsjukvård 200 p (tidigare sjukvård 200 p) och medicin 2 100 p (tidigare medicinsk grundkurs 100 p och omvårdnad 150 p). Även godkända betyg i matematik och svenska 1 (tidigare A) är ett krav. Äldre utbildning, till exempel Vårdlinjen. Vi lägger vikt för god samarbetsförmåga, engagemang och flexibilitet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring, dag

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Inger Andersson, avdelningschef
Telefon: 019-602 53 48
E-post: inger.andersson7@regionorebrolan.se

Facklig företrädare:
Katarina Träff Fridebäck
Telefon: 019-602 15 75

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2019-03-05

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. För att kunna bedöma anställningsbarheten måste betyg på din vårdutbildning bifogas. Det gör du genom att skanna eller fotografera och bifoga som dokument. Övriga intyg med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Handkirurgiska kliniken är en klinik som bedriver universitetssjukvård och kliniskt forskning vid Universitetssjukhuset Örebro. Kliniken bedriver vård inom hela det handkirurgiska området inklusive högspecialiserad vård.

Universitetssjukhuset Örebro är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda. På sjukhuset finns 550 vårdplatser och 3500 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Region Örebro län

Ansök härFöretag
Region Örebro län


Plats
Örebro