Biståndshandläggare

Varje dag går cirka 1700 personer till arbetsplatsen Östhammars kommun för att leverera välfärd och utveckling så att vårt lokala samhälle kan fortsätta vara tryggt och attraktivt. Vi gör det tillsammans, med engagemang, ansvar och öppenhet. Det är vi stolta över.

ARBETSUPPGIFTER
På biståndsenheten tar vi emot ansökningar om bistånd enligt Socialtjänstlagen. De flesta ansökningar kommer från äldre personer med svårigheter att klara sin vardag.
Vi arbetar i team med inriktning mot fem geografiska verksamhetsområden. Arbetet innehåller mycket kontakt med enskilda personer, anhöriga och olika professioner inom vård och omsorg. I de flesta fall är kontakterna fina och leder till en bra utveckling för den enskilda, men ibland behöver vi kunna hantera även svåra situationer. Vi har med andra ord ett arbete som handlar om människor och livet!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleutbildning motsvarande socionomexamen, gärna med inriktning mot äldreomsorg. För jobbet krävs körkort. Om du har erfarenhet av att jobba i PulsenCombine och har kunskaper om IBIC är det meriterande.

Du är välkommen att ansöka både som nyutexaminerad och som erfaren handläggare. Viktigast är att du har ett engagemang och förmåga till eget ansvar och att du ser glädjen i att arbeta med äldre människor.

För att vara framgångsrik i rollen behöver du vara lugn, samarbetsinriktad och kvalitetsmedveten.

ÖVRIGT
Utdrag ur belastnings- och misstankeregistret registret krävs vid anställning.

När du söker jobb hos oss ber vi dig att söka digitalt för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt digitala rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnummer till:

Östhammars kommun
Lednings- och verksamhetsstöd
Box 66
742 21 ÖsthammarAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Östhammars kommun , Socialförvaltningen , Vård och omsorg

Ansök härFöretag
Östhammars kommun , Socialförvaltningen , Vård och omsorg


Plats
Östhammar