Timvikarier till vård och omsorg

Varje dag går cirka 1700 personer till arbetsplatsen Östhammars kommun för att leverera välfärd och utveckling så att vårt lokala samhälle kan fortsätta vara tryggt och attraktivt. Vi gör det tillsammans, med engagemang, ansvar och öppenhet. Det är vi stolta över.

Vill du jobba extra, och själv bestämma när du är tillgänglig? Då kanske jobbet som timvikarie är något för dig. Du väljer själv vilka arbetspass du vill ta på dig, och var inom vård och omsorgs stora organisation du vill jobba.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu timvikarier till våra verksamheter i Alunda, Gimo, Östhammar, Öregrund och Österbybruk. Du kan välja att arbeta inom ordinärt boende (tidigare kallad hemtjänst) eller särskilt boende (tidigare kallad äldreboende). Du kan även välja att jobba Korttidsenheten eller Närvårdsenheten som finns i Östhammar.

Beroende på vilken verksamhet du väljer att jobba inom varierar arbetsuppgifterna något. Dock har alla verksamheter en gemensam nämnare: vi jobbar med vård och omsorg av personer som är i behov av vår hjälp. Vårt uppdrag är att hjälpa till med allt från personlig omvårdnad till aktivering.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är 18 år eller äldre. Vi ser gärna att du har fullgjort omvårdnadsprogrammet eller annan likvärdig utbildning, men även du som inte har formell utbildning inom vård och omsorg är välkommen att ansöka. Det är meriterande om du har erfarenhet av omvårdnadsarbete liksom det är meriterande om du har körkort. Jobbet kräver goda kunskaper i svenska, i tal och skrift.

För att trivas hos oss bör du ha ett genuint intresse för att arbeta med människor, vara lyhörd för andras behov, ha god servicekänsla och god samarbetsförmåga.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Om du redan är registrerad hos oss som vikarie behöver du inte skicka in någon ansökan. Allt du behöver göra är att logga in i TimePool och registrera tillgänglig tid. Meddela Bemanningsenheten om du vill göra ändringar i arbetsplatser.

Om du inte är registrerad hos oss behöver du ansöka. När vi har mottagit din ansökan kan du bli kontaktad av någon av våra enhetschefer på de olika enheterna. När du söker jobb hos oss ber vi dig söka digitalt för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan digitalt kan du skicka din ansökan, märkt med referensnummer till:

Östhammars kommun
Lednings- och verksamhetsstöd
Box 66
742 21 ÖsthammarAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Östhammars kommun , Socialförvaltningen , Vård och omsorg

Ansök härFöretag
Östhammars kommun , Socialförvaltningen , Vård och omsorg


Plats
Östhammar