Undersköterska , hemtjänsten

Varje dag går cirka 1700 personer till arbetsplatsen Östhammars kommun för att leverera välfärd och utveckling så att vårt lokala samhälle kan fortsätta vara tryggt och attraktivt. Vi gör det tillsammans, med engagemang, ansvar och öppenhet. Det är vi stolta över.

Vår verksamhet i Öregrund utgår från äldreboendet Tallparksgården, som ligger vackert vid havet och består av särskilt boende, hemtjänst och hemsjukvård, rehabilitering och en träffpunkt för äldre. Vår verksamhet är liten och präglas av god sammanhållning inom personalgruppen, hög kvalitet på omvårdnad och familjära relationer mellan medarbetare och brukare. Vi är ca 50 medarbetare som jobbar med omsorg inom ordinärt boende i Öregrund med omnejd. Vi vill nu komplettera vårt team med två undersköterskor.

ARBETSUPPGIFTER
När du jobbar som undersköterska hos oss blir du del av ett väl fungerande team av undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster och chefer som alla jobbar för att ge en god omvårdnad och stimulera brukare så att de kan åldras med värdighet. Att arbeta inom hemtjänsten innebär att du får ett rörligt arbete, där du får åka hem till personer, som på grund av ålder, sjukdom eller funktionshinder behöver stöd för att klara av att bo hemma. Du ger god vård och omsorg i den personliga omvårdnaden och i måltidssituationer samt att du stöttar och hjälper våra brukare med olika serviceinsatser såsom att handla och städa.

Vi erbjuder dig ett väl sammansvetsat och glatt arbetslag med god stämning och hög trivsel.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Har du dessutom erfarenhet av att jobba inom vård och omsorg ser vi det som meriterande. Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt att du har goda datakunskaper för dokumentering. Att du har B-körkort är ett krav eftersom många av våra kunder bor utanför tätbebyggt område. Du behöver också ha goda kunskaper i data för dokumentation av utförda insatser.

Det är viktigt för oss att du har en positiv människosyn och en genuin känsla för service. Du är ansvarstagande och tar aktiv del i vårt gemensamma ansvar att skapa en väl fungerande vardag för våra brukare. Vi ser också att du lätt anpassar dig till nya och kanske oväntade situationer så att du bidrar till ett lugn och en trygghet. Sist, men inte minst, värderar vi god samarbetsförmåga högt så att vi kan känna stöd av varandra i jobbet.

Vi hoppas få välkomna dig till vårt team!

ÖVRIGT
I den här rekryteringen har vi valt vilka kanaler vi vill synas i och undanber oss därför ytterligare erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp.

När du söker jobb hos oss ber vi dig söka digitalt för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan digitalt kan du skicka din ansökan märkt med referensnummer till:

Östhammars kommun
Lednings- och verksamhetsstöd
Box 66
742 21 Östhammar



Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Östhammars kommun , Socialförvaltningen , Vård och omsorg

Ansök här



Företag
Östhammars kommun , Socialförvaltningen , Vård och omsorg


Plats
Östhammar