Distriktsköterska / sjuksköterska , vårdcentral Rättvik

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Vårdcentral Rättvik söker en distriktssköterska/ sjuksköterska som vill vara med och utveckla vår verksamhet.

ARBETSBESKRIVNING

Vårdcentral Rättvik har ca 10 600 listade patienter. Uppdraget är brett och formulerat i överenskommelse med Hälsovalsenheten.
Bemanningen på vårdcentralen består av många olika yrkeskategorier med en bred kunskap. Samarbete och nyttjande av varandras kunskaper är en viktig del i arbetet på vårdcentralen.

Vi arbete tar mot många olika instanser vilket innebär många olika arbetsuppgifter, du bör därför ha lätt för att samarbeta och vara flexibel i både patient perspektiv och i medarbetar perspektiv.

Arbetet består till stor del av telefonrådgivning och distriktssköterskemottagning.

KVALIFIKATIONER

Du är legitimerad sjuksköterska gärna med vidare utbildning i Öppen Hälso och Sjukvård.
Erfarenhet från telefonrådgivning eller primärvård är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet så som ansvarstagande, helhetssyn, empatisk förmåga och stresstålighet. Du ska vara trygg i din yrkesroll, vara positiv och tycka om nya utmaningar.
Vi ser gärna att du har några års yrkeserfarenhet.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
REGION DALARNA

Ansök härFöretag
REGION DALARNA


Plats
Rättvik