ST - läkare till Vårdcentral Rättvik

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Nu har du möjlighet att tillsammans med övriga yrkeskategorier vara med och utveckla Primärvården. Välkommen att söka tjänst som ST-läkare på Rättviks Vårdcentral!

Rättviks Vårdcentral har ca 10.600 listade patienter och 50 medarbetare.
Geografiskt har Rättvik 3,5 mil till närmsta sjukhus, vilket ger oss ett mångfacetterat uppdrag både med anledning av hälsovalsuppdraget och avståndet till närmsta sjukhus.

ARBETSBESKRIVNING

Du kommer att arbeta med ett härligt läkarkollegium. För närvarande är det fem specialister anställda, en ST-läkare och en AT-läkare. Detta tillsammans ger möjlighet till ett kontinuerligt erfarenhets- och kunskapsutbyte, arbetsglädje och utvecklingsmöjligheter inom verksamheten.
Vi arbetar mer och mer i teamarbete då vi erfar att kunskapsutbytet med flera kollegor och övriga yrkeskategorier ger gott samarbetsklimat och höjer arbetsglädjen.

Det finns möjlighet inom ramen för hälsovalsuppdraget att påverka det egna arbetets inriktning beroende på intresse, erfarenhet och kompetens.

Vi har öppet vardagar mellan 08.00-17.00. Det finns möjlighet påverka schemaläggningen.
Som läkare hos oss har du regelbundna interna fortbildningar och även externa utbildningar.

KVALIFIKATIONER

Du är ST läkare i allmänmedicin.
Svenskkunskaper motsvarande nivå C1 på europarådets nivåskala.
Stor vikt fästs vid de personliga egenskaperna.
Vi värdesätter förmåga att arbeta självständigt, bra initiativförmåga och god samarbetsförmåga.

Hör av dig till oss så kan vi berätta mer. Välkommen med din ansökan!

Intervjuer kan komma att ske fortlöpande under rekryteringsperioden.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
REGION DALARNA

Ansök härFöretag
REGION DALARNA


Plats
Rättvik