Sandviken Södra och Norra Din hälsocentral söker fysioterapeuter

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Sandviken Norra och Södra Din Hälsocentral har gemensamt cirka 100 medarbetare och ansvarar för ca 24 000 invånare.
Vi befinner oss på Sandvikens sjukhus. På mottagningen arbetar förutom fysioterapeuter läkare, distriktssköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare, arbetsterapeuter och psykosocialt team i nära samarbete kring patienten. Vi arbetar även i nära samarbete med dietister. På vår utbildningscentral för utbildningsläkare arbetar fn 16 ST läkare.

Vi strävar efter ett nära teamarbete kring våran gemensamma patient där fysioterapeuterna är en viktig funktion. På fysioterapimottagningen har vi en sk drop-in mottagning där vi arbetar med kortare bedömningsbesök. Patienter med problem i rörelse- och stödje apparatern kommer i första hand till våra fysioterapeuter, hälsocentralen. Även hembesök ingår i tjänsten

ARBETSUPPGIFTER
Är du fysioterapeut och vill bli en del av vårt team i Sandviken? Vill du jobba tillsammans med oss för våra patienters möjlighet till aktivitet, delaktighet och hälsa? Vi strävar efter bättre hälsa och livskvalitet för våra patienter. Arbetet innebär bedömning och behandling av patienter med funktionsnedsättning och rehabiliteringsbehov.
I arbetet förekommer både akut och planerad mottagning samt hembesök.

Vi har många intressanta utvecklingsarbeten på gång, bland annat håller vi just nu på att starta en "Diabetesskola" för våra nydebuterade diabetiker (typ II). I Diabetesskolan kommer ett multiprofessionellt team att arbeta tillsammans där Diabetessköterska, Doktor, Dietist, Undersköterska, Psykosocialt team och Fysioterapeut ingår.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad fysioterpeut alternativ legitimerad sjukgymnast. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården.

Det är även meriterande om du har utbildning och erfarenhet att arbeta inom behandlingsformerna MDT, OMT eller OMI. Utbildning inom BOA-konceptet och inom neurac är också meriterande. Vi arbetar enligt ett beteendemedicinskt synsätt så det är fördelaktigt om du har utbildning/erfarenhet inom beteendemedicin. Vi som arbetsgivare vill även satsa på nyutbildade fysioterapeuter och lägger tillsammans med dig upp en individuell utbildningsplan.

Som person är du är flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga då vi har ett tvärprofessionellt samarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras

ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna hanteras enligt GDPR och de personuppgifter du lämnar i e-rekryteringen används för att administrera din ansökan och exempelvis skicka bekräftelse till dig. Dina personuppgifter används endast i e-rekryteringar du aktivt deltar i.

Dina personuppgifter sparas och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera eller avregistrera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Mer information om hur Region Gävleborg hanterar personuppgifter regiongavleborg.se/dataskydd

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Region Gävleborg , Hälso - och sjukvårdsnämndförvaltning

Ansök härFöretag
Region Gävleborg , Hälso - och sjukvårdsnämndförvaltning


Plats
Sandviken