Veterinär till Distriktsveterinärerna Sjöbo - Österlen

Distriktsveterinärerna som är en del av Jordbruksverket finns över hela landet och har som uppdrag att bidra till ett gott djurskydd samt säkra tillgången till veterinär service. Förutom att vi levererar samhällstjänster inom smittskydd- och djurskydd erbjuder vi kvalificerad allmänpraktik för lantbrukets djur, häst och smådjur. Det är ett utmanande uppdrag som innebär att många av våra 500 kompetenta och engagerade medarbetare är tillgängliga året runt, dygnet runt för att kunna erbjuda vård.

Inom Distriktsveterinärerna kan vi erbjuda dig en mängd utvecklingsmöjligheter, delaktighet och framförallt många trevliga kollegor. Vill du vara med och skapa samhällsnytta? Då kan du ta chansen att jobba inom en unik och varierande verksamhet där du får vara med och göra skillnad.

Välkommen till Distriktsveterinärerna Sjöbo-Österlen!
Förutom våra mottagningar i Sjöbo och Tomelilla har vi, under beredskap och i vår fältverksamhet, stora delar av sydöstra Skåne som arbetsplats. På våra mottagningar har vi tillgång till digital röntgen, operationssalar, ultraljud och blod/kemi laboratorium. I dagsläget är vi sex veterinärer och fyra djurvårdare, men vi vill bli fler! Därför söker vi nu ytterligare en veterinärer som vill vara med och fortsätta utveckla vår verksamhet, framförallt på hästsidan. Oavsett om du är nyutbildad eller har lite mer erfarenhet kommer du att få en ordentlig introduktion där du får lära känna kollegor och verksamheten.

ARBETSUPPGIFTER
Som anställd inom Distriktsveterinärerna finns möjlighet till utveckling inom alla djurslag men du har även chansen att specialisera dig på ditt intresseområde. Arbetsdagarna börjar normalt med telefontid där vi bokar in kunder och fortsätter sedan med arbete på mottagningen eller ute i fält samt akuta fall.

I tjänsten ingår beredskap där du alltid har tillgång till en kollega per telefon. Beredskapen är även en viktig kanal för att knyta nya kunder till oss.

KVALIFIKATIONER
Vi hoppas att du med stort engagemang tar dig an rollen som Distriktsveterinär, du får gärna ha ett intresse för allmänpraktik alternativt vara mer inriktad häst. Tidigare erfarenhet från veterinäryrket är meriterande men inget krav, vi välkomnar även nyutbildade att söka då tjänsterna är anpassningsbara i viss mån. Vi vill att du ser vikten av att värna om etablerade kundrelationer samt att bygga nya, är en god lagspelare och vill ingå i ett team samtidigt som du också kan arbeta självständigt och lösningsorienterat.

Svensk veterinär legitimation och B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Vi bryr oss om vår personal därför ger vi alla medarbetare inom Distriktsveterinärerna möjlighet att ta del av olika förmåner. Några exempel är 28-35 dagar semester beroende på din ålder samt friskvårdsbidrag. För dig som förälder har vi bra villkor för att hitta en bra balans mellan arbetsliv och familjeliv, vi erbjuder bland annat föräldrapenningtillägg och möjlighet att reducera din arbetstid fram till dess att barnet är tolv år.

Vi eftersträvad mångfald bland våra medarbetare.

Vårt arbetsspråk är svenska och våra tjänster kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Inför rekryteringsarbetet har Distriktsveterinärerna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingarna. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb som du är intresserad av, utan att fylla i uppgifterna igen. Fyll i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Tack för att du söker genom Offentliga Jobb!Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Jordbruksverket , Distriktsveterinärerna Region Syd

Ansök härFöretag
Jordbruksverket , Distriktsveterinärerna Region Syd


Plats
Sjöbo