Specialist i allmänmedicin med intresse för utveckling

Helsa Vårdcentral Älta har drygt 10000 listade patienter och vi är i dagsläget 28 medarbetare. Verksamheten består av distriktsläkar- och distriktssköterskemottagning, barnhälsovård, hemsjukvård, psykolog, laboratorium och medicinsk sekreterare. Mottagningen är belägen mitt i Älta centrum med utmärkta kommunikationer – det är smidigt att resa hit kollektivt och för dig med bil finns goda parkeringsmöjligheter.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en specialist i allmänmedicin som vill kombinera kliniskt arbete med en roll som medicinskt rådgivande läkare (MRÅ).

Rollen innebär att du har ansvar för den medicinska behandlingen, kvalitet och patientsäkerhet på vårdcentralen samt är samordnare för läkarnas möten och fortbildning. Utöver detta arbetar du liksom verksamhetens övriga specialistläkare med utredning och behandling av patienter på mottagningen och handledning av våra AT- och ST-läkare samt studenter. Du rapporterar till verksamhetschefen på vårdcentralen.

Det finns stora möjligheter att påverka arbetets utformning och att aktivt få arbeta med utveckling och kvalitet i verksamheten.

Vi erbjuder dig:

- Att vara delaktig i en utvecklingsinriktad organisation
- En arbetsgivare som tar din arbetsmiljö på allvar
- Trygg anställning och gemenskap på jobb
- Kompetensutveckling
- Tjänstepension
- Pensionsrådgivning
- Möjlighet till löneväxling
- Förmånliga försäkringar
- Föräldrapenningtillägg
- Friskvårdsbidrag

Kvalifikationer
Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin och som har erfarenhet av arbete inom primärvården. Du har intresse för och kanske tidigare erfarenhet av arbete med medicinska ledningsfrågor.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att även du vill bidra till vårt goda arbetsklimat!

Om du tycker detta låter intressant vill vi gärna komma i kontakt med dig för att berätta mer om vad vi kan erbjuda.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och välkomnar därför din ansökan snarast möjligt. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Helsa är ett privat hälso- och sjukvårdsföretag med över 500 medarbetare. Helsa har stabila och långsiktiga ägare som samarbetar med företag som bidrar till ett hållbart samhälle. Inom koncernen arbetar vi med primärvård och verkar på flera olika orter runtom i landet. Vi ser att en omvärld i ständig förändring ställer höga krav på oss som vårdgivare att följa med genom kontinuerligt utvecklingsarbete. Tillsammans utvecklar vi framtidens hälso- och sjukvård idag.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Helsa Vårdcentral Älta

Ansök härFöretag
Helsa Vårdcentral Älta


Plats
Stockholm