Undersköterska till Hjärtavdelning Tema Hjärta Kärl avd 1 Solna

Vill du ha ett intressant och omväxlande jobb inom hjärtsjukvården?

Då hoppas vi att du söka dig till oss på Tema Hjärta och Kärl i Solna. Vi bedriver högspecialiserad hjärtsjukvård med inriktning mot kranskärlssjukdom, arytmiutredning, hjärtsvikt och hjärtklaffsjukdom. Vårdenheten består av en avdelning för patienter med både planerade ingrepp och akut hjärtsjukdom samt en dagvårdsavdelning.

Om tjänsten
Du kommer i team med sjuksköterska och läkare bedöma, planera och utföra patientens vårdbehov. Tillsammans med sjuksköterskan ansvarar du för patientens omvårdnad, att observera och rapportera symtom, reaktioner och förändringar i patientens tillstånd. Preoperativa förberedelser och postoperativa kontroller ingår i arbetet.

Vi söker
Vi söker dig som har en positiv grundinställning, hög ansvarskänsla och som vill arbeta efter vår vision Patienten först. Du är initiativtagande och förmår prioritera, har god samarbetsförmåga samt tycker om kompetensutveckling.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer
Utbildad undersköterska med erfarenhet av att ta venprov, Ekg, blodtryck och katetersättning. Erfarenhet av akutsjukvård är meriterande.

Välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. Personligt brev
2. CV

---------------------------------------------------------------------

Tema Hjärta och Kärls vision är att vara ett nav och kunskapscentrum för patienter i behov av högspecialiserad vård. Temat jobbar integrerat med specialiteter, vård, forskning och utbildning. Vi erbjuder patienter vård inom samtliga områden som berör hjärta och kärl, och vi är ledande i Norden när det gäller att tillämpa och utveckla nya, mer skonsamma minimalinvasiva metoder för att bedriva högspecialiserad hjärtsjukvård.

Temat består av cirka 450 medarbetare. Vi har fyra patientområden inom hjärtsvikt och medfödda hjärtfel: kranskärls- och hjärtklaffsjukdom, arytmi och kärlsjukdom. Inom dessa finns nio patientflöden och en gemensam vårdavdelning. Vården bedrivs både i Solna och Huddinge. Arbetet utförs i nära samarbete med specialiserade funktionsområden inom framförallt Perioperativ Medicin och Intensivvård, Bild och Funktion samt Hälsoprofessioner. Tillsammans följer vi patienten genom hela flödet.
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Karolinska Universitetssjukhuset

Ansök härFöretag
Karolinska Universitetssjukhuset


Plats
Stockholm