Underläkare till BUP Brommaplan

BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde som är en vårdgivare inom Stockholms läns landsting. Inom BUP har vi närmare 1 000 anställda och vi möter varje år drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Vi erbjuder en arbetsmiljö där du som medarbetare kan trivas och utvecklas. BUP präglas av ett aktivt utvecklingsarbete utifrån bland annat aktuell forskning och förändringar i samhället. Som medarbetare på BUP ges du goda möjligheter till utbildningar och övrig kompetensutveckling.

BUP Brommaplan är en specialistvårdsenhet där barn och ungdomar 0-17 år med medelsvår och svår psykisk problematik bedöms, utreds och behandlas. På enheten arbetar cirka 35 medarbetare med ett brett spektrum av erfarenheter och kompetenser. Vi har mycket god stämning på mottagningen och strävar efter att medarbetare både ska kunna göra ett gott jobb och trivas tillsammans. Vår senaste medarbetarenkät (2018) visar att medarbetare i hög grad trivs på arbetet, rekommenderar arbetsplatsen till andra och är stolta över att arbeta på BUP Brommaplan.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som underläkare på enheten med fokus på kliniskt patientarbete. Vi arbetar tvärprofessionellt för att ge bästa vård och bedömningar till barn- och familjer med psykiatrisk problematik. Du kommer att jobba i tätt samarbete med överläkare och ha god tillgång till handledning. Dina arbetsuppgifter kommer att vara omväxlande och vi ser gärna att du utvecklas hos oss.

Kvalifikationer
Examinerad eller legitimerad läkare, godkänd i Sverige, med intresse och engagemang för barn- och ungas hälsa och psykiatriskt arbete. Meriterande är erfarenhet av arbete med barn- och unga och/eller med psykiatri. Kunskaper i svenska motsvarande nivå C1.

Personliga egenskaper
Arbetet kräver både förmåga till självständigt arbete och god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform
Heltid, visstidsanställning ett år.

Information om tjänsten lämnas av
Enhetschef Julia Földes
Biträdande enhetschef Stefan Strohmayer
Medicinskt ansvarig läkare Pär Höglund

Tel reception: 08 514 523 50.

Facklig företrädare
Sarah Ahari, Läkarförbundet, tel 0730-66 80 95.

Övrig information
Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden. Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.

Sista ansökningsdatum
Välkommen med din ansökan senast den 6 maj 2019.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Stockholms läns sjukvårdsområde SLSO

Ansök härFöretag
Stockholms läns sjukvårdsområde SLSO


Plats
Stockholm