Behandlingsassistent

Som behandlingsassistent arbetar du i team och som ett stöd för kundens brukare i deras vardag. Arbetsuppgifterna varierar och utgår från brukarnas behov och uppdraget från socialtjänsten. Vanligt förekommande är samtal till personlig omvårdnad, städning, körningar och dokumentation.

Åt kunds räkning söker vi en lyhörd, vårdande och ödmjuk person som har förståelse inför människors individuella förutsättningar och som visar ett stort engagemang för människor i utsatta situationer. Du har erfarenhet inom missbruksvård och utbildning som behandlingsassistent, mentalsköterska eller undersköterska är meriterande.

Denna tjänst är för kunds räkning.
Work and Passion är en förmedlingstjänst som matchar företag med personer som är öppna för att byta jobb. Det unika med Work and Passion är att du som arbetssökande får betalt av det rekryterande företaget redan under jobbsökarprocessen. Hur mycket du får betalt beror på hur långt du kommer. Vår huvudsakliga uppgift är att marknadsföra ditt CV mot potentiella arbetsgivare. Vad som händer efter det kan bara du som kandidat och rekryterande bolag svara på.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Work & Passion AB

Ansök härFöretag
Work & Passion AB


Plats
Stockholm