Distriktssköterska / sjuksköterska , Hemsjukvård & rehab

Vill du utvecklas och utveckla Strängnäs kommun tillsammans med oss?

Vi är en attraktiv tillväxtkommun med 35 000 invånare i hjärtat av Mälardalen.
Vi har bra kommunikationer. Härifrån är det knappa 50 minuters resväg med tåg till Stockholm, och än mycket närmare till exempelvis Eskilstuna. Hos oss får du vara med och göra skillnad, både för individen och för samhället.
Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb med goda möjligheter att påverka och utvecklas. I Strängnäs kommun arbetar drygt 2 500 kunniga och kompetenta medarbetare.

Tillsammans arbetar vi för att göra invånarnas vardag så bra som möjligt – nu och i framtiden.
Våra medarbetare trivs hos oss, det ser vi i vår årliga medarbetarundersökning. I organisationen arbetar vi aktivt med vår vision och vår värdegrund som präglas av respekt, öppenhet, utveckling och tydlighet,
Vi vill att du som medarbetare trivs och bygger vår framtida kommun tillsammans med oss. Vi behöver din kompetens, ditt engagemang och dina erfarenheter.

Tillsammans gör vi varandra bättre!

Vi kan erbjuda
- Stor frihet i planeringen
- En stimulerande arbetsmiljö
- Gott stöd från medarbetare och kanske att få upptäcka nya delar av vackra Sörmland som du inte tidigare sett
- Friskvårdsersättning utgår med 1500 kr/år.

ARBETSUPPGIFTER
Hemsjukvård och Rehabilitering ansvarar för sjukvård och rehabilitering till kommunens invånare på primärvårdsnivå. Här arbetar distriktssköterskor, sjukgymnaster och arbetsterapeuter tillsammans med vårdtagaren i centrum.
Våra huvudsakliga arbetsuppgifter inom hemsjukvården är att ge vård och behandling till personer som behöver stöd och inte kan ta sig till sin vårdcentral.

Vi söker en distriktssköterska alternativt en legitimerad sjuksköterska till den kommunala hemsjukvården. Vi utgår ifrån centrala Strängnäs, på dagtid är du indelad i ett distrikt med ansvar för ett specifikt område och under kvällar och helger har du som ansvarig distriktssköterska/sjuksköterska ansvar för alla inskrivna patienter i kommunens hemsjukvård. Att arbeta inom hemsjukvården är att göra skillnad och skapa trygghet för människor. I arbetsuppgifterna ingår det att samverka med olika aktörer inom hälso-och sjukvården, att utföra medicinska bedömningar och behandlingar, delegering av HSL-insatser till omsorgspersonal i socialtjänsten och omvårdnadsinsatser av olika grad.

Vi arbetar i journalsystemet Treserva men även i Prator, Pascal och NPÖ.
Tjänsten är heltid med en veckoarbetstid på 38,25 timmar inkl. helgtjänstgöring var femte vecka och ungefär en kväll varannan vecka.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som

- är distriktsköterska och/eller legitimerad sjuksköterska
- har b-körkort för manuell bil
- har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska
- har trevligt bemötande, är lugn och trygg i dig själv både som person och i din yrkesprofession
- tar ansvar för din uppgift och slutför det du påbörjat
- kan se en helhet och kan prioritera arbetet
- kan arbeta såväl självständigt som ha god samarbetsförmåga
- är flexibel och positiv person.

Det är meriterande om du har flera års erfarenhet av att arbetat som distriktssköterska/sjuksköterska.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vi vill att du delar kommunens värdegrund, utveckling, respekt, öppenhet och tydlighet.

Välkommen med din ansökan redan idag, urval sker löpande.

ÖVRIGT
Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia.

Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Strängnäs kommun tillämpar Rökfri arbetstid.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Strängnäs kommun , Hemsjukvård och rehab

Ansök härFöretag
Strängnäs kommun , Hemsjukvård och rehab


Plats
Strängnäs