Undersköterska sommarvikarie till Ekbacken hus H

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana.

Timvikarie vid behov till Ekbacken hus H, Sundbyberg
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana.

Vi söker timvikarier till oss på Humana Ekbacken hus H
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana.

Humana har fått förtroendet att ha hand om personalansvaret på Ekbacken hus H vån 4- 7 på uppdrag av Sundbybergs stad. Ekbacken hus H våning 4-7 är ett är ett äldreboende för personer med demenssjukdom som ligger i Duvbo, Sundbyberg. Boendet har 50 lägenheter fördelade på 4 våningar.

Vi erbjuder

På Humana har vi en bra anledning att stiga upp och gå till jobbet varje dag. Vi är hängivna uppgiften att ge så många människor som möjligt ett bra liv. Det är en stor uppgift. Och vi har tur – vi har 16 000 talangfulla medarbetare. Våra värderingar ligger till grund för vårt dagliga arbete och är centralt för allt vi gör.

Vi tror på att ge våra medarbetare eget ansvar och på att ha starka ledare som inspirerar, stödjer och coachar. Vi bygger varaktiga relationer – med våra kunder, med våra samhällspartner och med varandra. Vi hjälper våra medarbetare att utveckla sin kompetens och bygga meningsfulla karriärer.

Vi är en gemenskap av hjältar som aldrig ger upp. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Är du undersköterska och delar våra värderingar? Då söker vi just dig som timvikarie till oss på Ekbacken!

Vem är du?
Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska och har erfarenhet av arbete med personer med demenssjukdom.

Du är flexibel, ansvarsfull och serviceinriktad. För att trivas hos oss behöver du vara samarbetsvillig och arbetar för att hitta lösningar. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och delar gärna med dig av dina kunskaper samtidigt som du uppskattar att lära dig nytt. Självklart ser vi att du arbetar efter Humanas värdegrund och värdeord glädje, engagemang och ansvar.

Din arbetsdag
Som undersköterska hos oss arbetar du med att ge god vård- och omsorg till våra kunder. Du arbetar utifrån kundens önskemål och behov med kvalitet som fokus. Du är behjälplig i måltidssituationer och vid olika serviceinsatser. Tjänsten innebär att du erhåller delegering av hälso- och sjukvårdsuppgifter om du har uppfyllt kraven för det.

Anställning
Anställning: Tidsbegränsad anställning, anställd per pass, timavlönad

Arbetstid: Dag, kväll och natt

Lön: Individuell lönesättning

Inom Humana har vi valt ut tre värdeord som vi tycker bäst beskriver hur vi vill ge vård och omsorg: Glädje, Engagemang och Ansvar. Dessa ord är viktiga för oss i bemötandet av kunder, närstående och medarbetare. Du som vill arbeta hos oss ska dela vår värdegrund och genuint trivas med att arbeta med människor.

Humana har som policy att begära utdrag från polisens belastningsregister innan erbjudande om anställning. Utdraget beställer du själv via polisens hemsida. Handläggningstiden är cirka två veckor så beställ gärna utdraget i god tid om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har fler än 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. 2015 uppgick rörelseintäkterna till 5 655 MSEK. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2016 och har huvudkontor i Stockholm. Läs mer om Humana på www.humana.se eller http://corporate.humana.se

Kontaktperson

Azita Mehranpour

EnhetschefAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Humana Omsorg AB

Ansök härFöretag
Humana Omsorg AB


Plats
Sundbyberg