Tingsryds kommun söker undersköterska till Tingsryds hemtjänst

Tingsryds kommun har som uppdrag att skapa en bra vardag för kommunens invånare, besökare och företagare. Vi som arbetar inom kommunen gör skillnad och påverkar människors vardag. Vi ansvarar för att barn lär sig läsa och skriva och att människor får en god och trygg omsorg. Vi arbetar också med att skapa förutsättningar för att det byggs hus, att vi har bra vägar, rent vatten och en fin miljö. Hos oss finns Sveriges viktigaste jobb.

Vi på Tingsryds kommun strävar efter att ha medarbetare som trivs och utvecklas i sitt arbete. Vi är en mindre kommun med korta beslutsvägar med större möjlighet för medarbetarna att påverka sin arbetssituation.

Vill du ha ett jobb där du är med och utvecklar vår kommun tillsammans med oss?

ARBETSUPPGIFTER
Tingsryds kommun söker en person för fast anställning i Tingsryds hemtjänst. Tjänsten är på 100% och innebär sedvanliga arbetsuppgifter såsom personlig omvårdnad och delegerad medicingivning i ordinärt boende.
Tjänsten innebär dag, kvälls- och helgarbete.

Som personen bör du vara positiv och lösningsorienterad . Tingsryds hemtjänst är en flexibel arbetsgrupp med mycket arbetsglädje och engagemang för verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Undersköterskeutbildning är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort krävs.

ÖVRIGT
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Tingsryds kommun arbetar aktivt för en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i verksamheten. Vi förespråkar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan!Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Tingsryds kommun , Vård - och omsorgsförvaltningen

Ansök härFöretag
Tingsryds kommun , Vård - och omsorgsförvaltningen


Plats
Tingsryd