Fysioterapeut / sjukgymnast

Tranås vårdcentral

Är det dags för dig att ta nästa steg i din utveckling? Har du intresse för primärvård? Sök då tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss på Tranås vårdcentral!

Då en av våra kollegor nu väljer att flytta till hemorten söker vi en ny fysioterapeut/sjukgymnast som vill utvecklas tillsammans med oss. Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse, dock senast i mitten av augusti -19.

Vi erbjuder dig
• Ett varierat, omväxlande och spännande arbete
• En chans till nära samarbete med flera andra yrkesgrupper på vårdcentralen
• Ett välfungerande personalteam med god arbetsmiljö i nyrenoverade lokaler
• Du erbjuds regelbundna utbildningar och individuell kompetensutvecklingsplan.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss får du ett roligt och omväxlande arbete som ställer krav på både självständighet och samarbete. Du är vårdcentralens första instans för besvär från rörelseapparaten och möter patienter i alla åldrar med varierade behov. Vår målsättning är god tillgänglighet och hög kvalitet på våra bedömningar och rehabiliteringsinsatser. Om du har ett eget intresseområde finns det möjligheter att själv kunna påverka dina arbetsuppgifter inom ramen för rehabilitering.

För att du ska trivas hos oss
Vi ser gärna att du är en person som ser helheten och kan ta hänsyn till större perspektiv och du kommer gärna med idéer och nya angreppssätt. Du skapar engagemang och delaktighet samt har förmåga att motivera andra till förändring. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet, flexibilitet och samarbetsförmåga.

Detta värderar vi högt
Hos oss på Tranås vårdcentral värnar vi om ett bra samarbete och en god arbetsmiljö i vår strävan att alltid skapa bättre vård och hälsa för alla våra patienter - vår arbetsmiljö ska präglas av engagemang, öppen dialog och arbetsglädje, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.
Vi vill alltid utvecklas och bli bättre och ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar till nya idéer och förbättringsförslag, kompetensutveckling och kreativa lösningar!

Så här gör du om du är intresserad
För ytterligare information är du välkommen att kontakta enhetschef Katarina Wik Söderström, 010- 243 97 34. Facklig representant för SACO är Cajsa Svenler, 010 – 243 97 57.

Sista ansökningsdag är 2019-03-06 . Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Tranås vårdcentral är en av vårdcentralerna inom Vårdcentralerna Bra Liv som utgör den regionsdrivna primärvården i Region Jönköpings län. Vår målsättning är ”En bättre hälsa för alla”, vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Det finns många skäl att välja Vårdcentralerna Bra Liv - både som medarbetare och patient.

Tranås vårdcentral har för närvarande cirka 15 000 listade patienter och personalgruppen består ett 60-tal medarbetare med hög kompetens inom olika vårdprofessioner. Vårt arbete bygger på tanken om patientens delaktighet och förtroende.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Region Jönköpings län

Ansök härFöretag
Region Jönköpings län


Plats
Tranås