Legitimerad arbetsterapeut till primärvården

Trosa vårdcentral

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss
Vårdcentralen ligger centralt i Trosa och är den enda vårdcentralen i området. Vi ligger 4,5 mil från närmaste sjukhus i Nyköping, men ändå nära Stockholm. Vi erbjuder primärvård till ca. 12 000 listade medborgare och vi handlägger dagligen akuta ärenden. Vårdcentralen består av mottagning med läkare, distrikt-och sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, psykoterapeut, psykologer, dietist, barnhälsovård samt specialiserad sjukvård i hemmet (SSIH- enhet).

Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss övriga vid Trosa vårdcentral, för att skapa en god arbetsmiljö, bra bemötande och tillgänglighet för våra patienter.

Vi erbjuder en god introduktion och månar om att du ska trivas och utvecklas tillsammans med oss. För patientens och personalens bästa strävar vi efter att arbeta i team och utifrån integrerad beteendehälsa.

Dina arbetsuppgifter
Genom teambaserat och självständigt arbete kommer du att tillhandahålla arbetsterapeutisk bedömning, träning och behandling samt utprovning och förskrivning av hjälpmedel. Du kommer att arbeta i ett nära samarbete med rehabteamet samt övriga professioner på vårdcentralen.

Arbetet består till stor del av handrehabilitering med självständig bedömning av patientens behov samt behandling, utprovning och tillverkning av ortoser. Även patientutbildning i grupp tillsammans med sjukgymnast för artrospatienter.

Du ingår även i det teambaserade rehabiliteringsarbetet kring bl.a. sjukskrivna. Vid intresse finns även goda möjligheter till vidareutbildning i bl.a. ReDo-metoden och att tillsammans i rehabteamet vidareutveckla arbetsterapeutens roll inom primärvårdsarbetet.

Din kompetens
För tjänsten krävs att du är legitimerad arbetsterapeut. B-körkort är ett krav. Du bör tycka om att ta ansvar för ett varierat arbetsuppdrag, ha god samarbetsförmåga, vara serviceinriktad och kreativ samt trivas med både självständigt och teambaserat arbete. Tidigare erfarenhet inom primärvård, handträning/rehabilitering och ortostillverkning är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Verksamhetschef Susanne Rehn Svensson, 072-145 04 26.
Enhetschef Jessica Fredriksson, 072-145 60 19.
Facklig kontaktperson Jeanette Schiller, 0156-535 05.
Övriga fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på vårdcentralen Trosa!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2019-08-25.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/)

Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/)

Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Region Sörmland

Ansök härFöretag
Region Sörmland


Plats
Trosa