Vi söker två legitimerade sjuksköterskor

WeMindsträvar efter att vara kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 400 medarbetare. Med fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter.WeMindfinns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård vill vi göra skillnad på riktigt.

Vår verksamhet i Tyresö växer och utvecklas, och nu söker vi två nya kollegor som delar våra värderingar och som vill ha ett meningsfullt jobb!

Om oss:Vi erbjuder en attraktiv och meningsfull arbetsplats i naturnära Tyresö, cirka 10-15 min från Gullmarsplan. WeMind Tyresö är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling.

Verksamheten utgörs idag av en personalgrupp på cirka 20 personer bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, skötare, kurator, arbetsterapeut och administrativ personal. Vi strävar efter att ha ett tätt samarbete mellan mottagningens olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.

Vår mottagning erbjuder individuella arbetsrum och flexibla arbetstider vilket innebär att vi har stor påverkan över vår egen arbetstid så länge verksamhet och patienters behov är i balans. Vi har kollektivavtal, tjänstepension, handledning, gemensam frukost varje dag samt friskvårdsbidrag.

Om dig:Du ska vara legitimerad sjuksköterska med flerårig erfarenhet av psykiatri. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med svårare psykiatriska tillstånd och psykiatrisk samsjuklighet. Avgörande kommer att falla på personlig lämplighet.Tjänsten är på heltid, men tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

För mer information kontakta enhetschef Lena Lundholm på tel.nr. 073-856 80 24 Vi intervjuar löpande. Välkommen med din ansökan!Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
WEMIND

Ansök härFöretag
WEMIND


Plats
Tyresö