Undersköterska till Backen / Umedalen hemtjänst

Äldreomsorgen i Umeå kommun vill i närhet och samspel vara en resurs som frigör och stärker människors förmåga att leva ett självständigt liv.

Umeå kommuns hemtjänst är Umeås största utförare med längst erfarenhet av personlig omsorg och service. Kommunens hemtjänst ger olika former av stöd, service och omsorg i hemmet. Vi är den enhet som hanterar samtliga omvårdnadsinsatser där våra brukare bor i eget hem inom Umeå kommun. De flesta i vår personal är undersköterskor som vi kontinuerligt utbildar. Enheten ansvarar även för att svara på och hantera trygghetslarm som sker nattetid.

Nu söker vi dig som vill jobba med oss i Backen/Umedalens hemtjänst.

Dina arbetsuppgifter
Du arbetar utifrån uppdraget som kontaktperson, där kundens medbestämmande står i fokus. Därigenom säkerställs att insatser utförs med god kvalitet enligt biståndsbeslut och genomförandeplan. Med ett gott bemötande och ett professionellt arbetssätt bistår våra kunder i deras vardag.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller eller motsvarande. Vi vill att du har erfarenhet från arbete i hemtjänst.

Du trivs med att arbeta självständigt och har god datavana. Som person är du stresstålig och lyhörd. Du har god förmåga att samarbeta med kollegor och andra professioner.

Ditt möte med brukare kräver god kompetens baserad på personlig lämplighet, mognad och empatisk förmåga. Du uppvisar ett stort engagemang för så väl brukare som verksamhet i samtliga relationer och handlingar.

För arbete inom hemtjänsten krävs B-körkort.

Då det kan finnas djur på arbetsplatsen bör du inte vara allergisk.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, från och med 2019-05-01, schemalagd arbetstid dag, kväll och helg.

Om Umeå Kommun

Umeå kommun är regionens största arbetsgivare med 12 000 medarbetare. Våra jobb och vår värdegrund utgår från medborgarfokus, öppenhet, tillit och ständiga förbättringar. Umeå är en kulturstad i ständig utveckling. För att klara målet 200 000 invånare år 2050 behöver vi bli fler som arbetar för tillväxt och välfärd. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. De närmaste tio åren kommer vi att anställa omkring tusen medarbetare varje år. Vill du bli en av oss?

Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd? Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Äldreomsorg , Kommunal hemtjänst , Backen och Backen byar hemtjänst

Ansök härFöretag
Äldreomsorg , Kommunal hemtjänst , Backen och Backen byar hemtjänst


Plats
Umeå