Undersköterskor till Haga Äldrecenter

Äldreomsorgen i Umeå kommun vill i närhet och samspel vara en resurs som frigör och stärker människors förmåga att leva ett självständigt liv.

Haga vård- och omsorgsboende ligger på nedre delen av Haga, nära centrum och i ett kvarter med en vacker utemiljö.

Vård- och omsorgsboendet består av ett gruppboende med 48 lägenheter och ett servicehus med 42 lägenheter. Huset är byggt 1953 och 1998 samt renoverat 2000. Altaner och balkonger gör det möjligt för utevistelse stora delar av året. På vård- och omsorgsboendet finns en restaurang och kaféverksamhet som är öppen för alla.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att bistå den boende med personlig omvårdnad samt att på delegering av ansvarig sjuksköterska utföra medicinska arbetsuppgifter. I arbetsuppgifterna ingår också att dokumentera åtgärder och hälsotillstånd. Du ansvarar för att mål och insatser från genomförandeplanen blir kända och utförda.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Erfarenhet och ett genuint intresse av äldreomsorgen är ett krav liksom erfarenhet av demensvård.

Meriterande är om du har erfarenhet av läkemedelsdelegering och dokumentation.

Ditt möte med boende kräver god kompetens baserad på personlig lämplighet, mognad och empatisk förmåga. Du uppvisar ett stort engagemang för såväl brukare som verksamhet i samtliga relationer och handlingar.

Du trivs med att arbeta självständigt och är tålmodig och initiativrik. Du har god förmåga att samarbeta och samverka med kollegor, anhöriga och andra professioner.

Umeå kommun ingår i förvaltningsområdet för samiska och finska, www.umea.se/minoriteter. Därför är det meriterande om du har kunskaper i något eller några av dessa språk. Bifoga gärna personligt brev och cv.

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Umeå kommun ingår i förvaltningsområdet för samiska och finska, www.umea.se/minoriteter . Därför är det meriterande om du har kunskaper i något eller några av dessa språk.

Förmåner
Vi vill att våra medarbetare ska utvecklas hos oss och månar om våra anställda. Vi vill skapa förutsättningar för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta i din vardag erbjuder vi bland annat:

- Möjlighet till kompetensutveckling både som undersköterska och specialistundersköterska, läs gärna mer här
- Friskvådsbidrag och andra rabatter på olika aktivitetsmöjligheter
- Medlemskap i personalföreningen Sporren
- Som tillsvidareanställd hos oss får du fler semesterdagar än vad som krävs i semesterlagen; 25 (tom 39 år), 31 (40-49 år) eller 32 (from 50 år) dagars semester per år, med möjlighet att semesterväxla dig till ytterligare 5 eller 6 dagar per år, du hittar mer information förmåner inom kommunen här.

Om Umeå kommun

Umeå kommun är regionens största arbetsgivare med 12 000 medarbetare. Våra jobb och vår värdegrund utgår från medborgarfokus, öppenhet, tillit och ständiga förbättringar. Umeå är en kulturstad i ständig utveckling. För att klara målet 200 000 invånare år 2050 behöver vi bli fler som arbetar för tillväxt och välfärd. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. De närmaste tio åren kommer vi att anställa omkring tusen medarbetare varje år. Vill du bli en av oss?

Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd? Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Umeå kommun , Äldreomsorg , Haga vård - och omsorgsboende

Ansök härFöretag
Umeå kommun , Äldreomsorg , Haga vård - och omsorgsboende


Plats
Umeå