Boendehandledare till Svedbergsgatan / Sandviksgatan , Holmsund

Funktionshinderomsorgen i Umeå kommun vill i närhet och samspel vara en resurs som frigör och stärker människors förmåga att leva ett självständigt liv.

Boendet ska präglas av en miljö där man möts med respekt och professionalitet där alla ges möjlighet att utvecklas utifrån sina individuella förutsättningar.

Vi erbjuder dig möjligheten att genomgå vår basutbildning, utveckla din yrkesskicklighet genom arbete på olika verksamheter inom området, arbeta varierande arbetstider och påverka din arbetstid. Du får möjligheten att vara en del i ett framgångsrikt team som samarbetar med olika professioner och gillar utmaningar.

Området består av tre olika arbetsplatser där vi jobbar mot målet att öka brukarnas självständighet inom ekonomiska ramar och skapa en hälsosam arbetsplats med god arbetsmiljö.

Dina arbetsuppgifter
Din uppgift blir att handleda och stödja personer med intellektuella funktionsnedsättningar i deras vardag. Du arbetar för att stärka den enskildes förmåga att leva ett självständigt liv utifrån sina förutsättningar. Du kommer planera, utföra, dokumentera, följa upp och utvärdera verksamhetens olika delar inom kvalitet, arbetsmiljö och ekonomi enskilt och tillsammans med andra.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har motsvarande utbildning. Vi vill också att du har erfarenhet av att arbeta som boendehandledare.

Du är flexibel och har god förmåga att samarbeta, har ett professionellt bemötande mot brukare, anhöriga och andra aktörer runt våra brukare. Du är nyfiken och har en vilja att dela våra värderingar och jobba mot uppsatta mål samt att arbeta med ständiga förbättringar.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Det är bra om du har körkort och tillgång till bil då boendet ligger en bit utanför stan och bussförbindelserna inte stämmer överens med arbetstiderna.

Om Umeå kommun

Umeå kommun är regionens största arbetsgivare med 12 000 medarbetare. Våra jobb och vår värdegrund utgår från medborgarfokus, öppenhet, tillit och ständiga förbättringar. Umeå är en kulturstad i ständig utveckling. För att klara målet 200 000 invånare år 2050 behöver vi bli fler som arbetar för tillväxt och välfärd. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. De närmaste tio åren kommer vi att anställa omkring tusen medarbetare varje år. Vill du bli en av oss?

Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd? Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Umeå kommun , Stöd och omsorg , Funktionsnedsättning vuxna

Ansök härFöretag
Umeå kommun , Stöd och omsorg , Funktionsnedsättning vuxna


Plats
Umeå