Socialpedagog till Råbyskolan

Upplands-Bro kommun är en av Sveriges mest expansiva kommuner där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.

Välkommen till Råbyskolan- Skolan som gör skillnad

Råbyskolan är belägen nära Bro centrum. Vi är en f-6 skola med ca 250 elever och ca 35 anställda. Hos oss får Du arbeta i en positiv och mångkulturell miljö tillsammans med engagerade kollegor. Vi har en hälsobefrämjande synsätt och styrda rastaktiviteter.

Vi är mitt i en utvecklingsfas i vår arbetsorganisation och vårt arbetssätt. Vi söker dig som nu vill vara med och forma framtidens Råbyskola.

Nu söker vi socialpedagog till Råbyskolan. Hos oss är prestigelöshet, humor och kollegialt lärande viktigt. Genom att ställa frågor och pröva nytt, lär vi av varandra. Vi hjälps åt att utveckla trygghetsarbetet och har roligt på jobbet.

Arbetsuppgifter: Du arbetar tillsammans med skolans kurator med förebyggande och främjande insatser tillsammans med eleverna och övriga personalen. Du utreder och dokumenterar trygghetsarbetet. Utifrån elevernas förutsättningar och intressen stödja arbetet med att skapa goda och trygga lärmiljöer för eleverna att lyckas med sitt skolarbete. Du ingår i skolans elevhälsa och trygghetsteam. Du har nära samarbete med elevernas vårdnadshavare. Du har förmånen att ha tillgång till nära handledning och mentorskap. Du arbetar ca 40% av din arbetstid i skolans fritidsverksamhet åk 1-3.

Kvalifikationer: Vi söker i första hand dig som har beteendevetenskaplig högskoleutbildning och erfarenhet av arbete med elever. Du är en tydlig ledare och skapar goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Ditt ledarskap innebär även att du har struktur när du arbetar, är kommunikativ i tal och skrift och har digital kompetens. Tillsammans med övrig personal är du med och utvecklar din arbetsplats genom idéer och förbättringsförslag. Erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd är meriterande. Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet

Vi söker dig
- Som ser och gillar utmaning i nya situationer och möjligheterna i förändringar.
- Som vill utveckla ditt pedagogiska ledarskap.
- Som vill göra skillnad för barn i deras uppväxt och lärande.

Vi erbjuder dig
- Individuellt stöd och individuell utvecklingsplan.
- Korta beslutsvägar.
- Nära kollegialt samarbete.

Kvalifikationer: Utbildad socialpedagog.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön: Individuell lönesättning

Du är välkommen att kontakta
Christer Jones, Rektor, 070 590 70 34

I denna rekrytering väljer vi att bedöma utan cv eller personligt brev, vi ber dig därför vänligen att inte ladda upp några dokument. Du söker till tjänsten genom att besvara på några korta frågor som kommer upp när du trycker på ansök knappen. Vi vill på så vis ge dig möjlighet till en enkel jobbansökan och oss möjlighet att utvärdera våra kandidater på lika villkor.

Fackliga företrädare kan nås via kommunens växel: 08-581 690 00.

Kommunen arbetar aktivt för att öka jämställdhet och etnisk mångfald på arbetsplatserna, varför vi gärna ser sökande som bidrar till detta.

Du är välkommen med din ansökan som vi vill ha oss tillhanda senast 9 maj, 2019.

När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Upplands - Bro kommun

Ansök härFöretag
Upplands - Bro kommun


Plats
Upplands-Bro