Undersköterska för tillsvidareanställning på Kungsgården

Upplands-Bro kommun är en av Sveriges mest expansiva kommuner där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.

Kungsgården är beläget i Kungsgängenscentrum och är ett litet och trivsamt äldrenoende med 32 platser. De är fördelade på 2 våningsplan där våning 1 är demensavdelning och våning 2 omvårdnadsavdelning. Vi söker en undersköterska till varje våningsplan. Vi erbjuder äldreomsorg där varje dag är lika viktig!

För att trivas hos oss måste du tycka om att arbeta med och för äldre människor och ge dem en god omvårdnad, vilket innebär ett gott bemötande och serviceanda. Du gillar att ta egna initiativ, definierar dig som ansvarsfull, har lätt för att samarbeta och vara flexibel i ditt arbetssätt.

I din roll hos oss är din uppgift att ge livskvalitet, tack vare dig kan det som bor hos oss behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. Samtidigt utvecklar du värdefull kunskap om omvårdnad, service och åldrande. Som undersköterska spelar du en nyckelroll i ett team med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut som arbetar tätt ihop. Hsl-delegerade arbetsuppgifter ingår.Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad undersköterska och vill arbeta med äldre. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kvalitetsarbete och goda vanor i journalföring. Som person ser du möjligheter och har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Arbetet kräver att du är ansvarskänannde och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat. Vi ser med fördel att du behärskar det finska språket då vi är en kommun med finsk förvaltning.Anställningsform: Två deltidsanställningar heltid kan disskuteras. Kommunen arbetar aktivt för att öka jämställdhet och etnisk mångfald på arbetsplatserna, varför vi gärna ser sökande som bidrar till detta.För ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Kungsgårdens äldreboende i Kungsängen: Helena Myöhänen tel: 08-58169580

Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tel: 08-581 690 00

Välkommen med din ansökan snarast dock senast 190417. Intervjuer och rekrytering sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.

När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Upplands - Bro kommun

Ansök härFöretag
Upplands - Bro kommun


Plats
Upplands-Bro