ST - läkare

Medicin- och geriatrikklinken, Värnamo sjukhus

Vill du arbeta på Sveriges bästa sjukhus? Är du intresserad av invärtesmedicin och en bred utbildning där du tidigt får ta ansvar och bli en del av ett team som visat sig vara vägvinnande? I så fall, varmt välkommen med din ansökan.

Vi söker
Vi söker dig som vill arbeta som ST-läkare på Medicin- och geriatrikkliniken i Värnamo.
Du är legitimerad läkare med intresse och inriktning mot invärtesmedicin, lungmedicin, kardiologi, endokrinologi, gastroenterologi, njurmedicin eller neurologi.

Vi vill att du är öppen för nya idéer och intresserad av att arbeta med kvalitets- och förbättringsarbeten.
Det krävs goda kunskaper i svenska i tal och skrift, som lägst motsvarande C1-nivå enligt Europarådets nivåskala.

Tidigare tjänstgöring inom andra verksamheter ses som positivt men är inget krav.

Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse på Sveriges bästa sjukhus. Provanställning kan komma att tillämpas.

Som anställd hos oss har du många förmåner, bland annat fri öppen sjukvård och tillgång till diverse friskvårdsaktiviteter, exempelvis ett modernt och välutrustat personalgym. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Som ST-läkare på Medicin- och geriatrikkliniken kommer du skaffa dig en bred erfarenhet inom internmedicin. Patientbredden på kliniken gör arbetet varierande. Du arbetar i nära samarbete med andra professioner, vilket ger dig en bred kompetens och goda möjligheter till utveckling.

Vi har en genomtänkt strategi när det gäller kompetensutveckling där handledning och kunskapsöverföring ingår som en naturlig del av arbetet. Du får en aktiv roll i utvecklingen av kliniken och i vårt kvalitetsarbete.

Hos oss arbetar idag tolv ST-läkare och femton specialistläkare tillsammans med klinikens totalt cirka 190 medarbetare.

ST-tjänsten läggs upp enligt Socialstyrelsen och SRF:s riktlinjer. Tjänstgöringen planeras tillsammans med handledaren, där enstaka delar förläggs på en universitetsklinik på annan ort.

För att du ska trivas hos oss
För att du ska trivas hos behöver du ha intresse och inriktning mot något av våra huvudområden. Du har ett genuint intresse för människor och håller ständigt patienten i fokus. Det är viktigt för oss att du är en flexibel person med ett trevligt bemötande. Du arbetar bra tillsammans med andra människor och har en god förmåga att strukturera ditt arbete.

Så här gör du om du är intresserad
Sista ansökningsdag är den 17 mars 2019.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Magnus Cernerud, 010-244 75 68.
Facklig företrädare för Sveriges Läkarförbund är Alteia Gabor, 010- 244 67 49.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Om oss
Medicin- och geriatrikkliniken är den största kliniken på Värnamo sjukhus med många verksamheter under samma tak. Kliniken har fyra vårdenheter med 72 vårdplatser samt dialysenhet, medicinmottagning och geriatrisk mottagning. Lokalerna är välplanerade och toppmoderna och vi arbetar med patienten i fokus. Här arbetar du tillsammans med både erfarna kollegor och nya medarbetare, alla med stort engagemang.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Region Jönköpings län

Ansök härFöretag
Region Jönköpings län


Plats
Värnamo