Undersköterska

Operations- och intensivvårdskliniken, Värnamo sjukhus

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet från operationsavdelning och/eller erfarenhet från vårdavdelning.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en tillsvidare tjänst på 100 % med tillträde den 26 augusti eller enligt överenskommelse.

Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare! (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/) (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Huvudarbetsuppgiften är omvårdnad av patienter före, under och efter operation. I det ingår att bistå operations- och anestesisjuksköterskan under ingreppet, förbereda operationssalen gemensamt med sjuksköterskorna och efter genomfört ingrepp avsluta och förbereda salen för nästa patient. Du ska bland annat ta hand om uppkoppling av medicinsk apparatur, assistera vid steril uppdukning, logga in och förbereda digitala system inför ett ingrepp, ta emot patienter i receptionen till operationsenheten med mera.

För att du ska trivas hos oss
Du trivs med att den ena dagen på jobbet inte är den andra lik. Du måste kunna bemöta patienten på ett sådant sätt att patienten känner sig trygg under ingreppet. Ett rutiningrepp kan snabbt förändras till en akut situation, vilket ställer krav på att snabbt kunna ställa om till ändrade omständigheter. Du behöver kunna behålla ditt lugn, vara stabil och kontrollerad i pressade situationer. Det är också viktigt att du kan arbeta bra tillsammans med andra människor och se din roll i arbetsgruppen.

Detta värderar vi högt
Vi lägger stor vikt vid att alla är involverade i verksamheten, samt att allas åsikt förs fram på lika villkor. Vi har ett patientcentrerat arbetssätt där vi har möjlighet att fokusera på en patient åt gången. En god upplevelse för patienten i en svår situation är vårt fokus.

Så här gör du om du är intresserad
För mer information om tjänsten, kontakta vårdenhetschef Bodil Kjellander, 010-244 74 37 eller Ingrid Åberg, 010-244 50 04. Facklig företrädare för Kommunal är Iréne Johansson, 010-244 50 09.

Sista ansökningsdag är den 16/8. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sveriges bästa sjukhus finns i Region Jönköpings län! Värnamo sjukhus hamnade på första plats i Dagens Medicin sjukhusrankning 2018. #sverigesbästasjukhus

Operations- och intensivvårdskliniken (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-Varnamo-sjukhusen/Operations--och-intensivvardskliniken-som-arbetsplats/)på Värnamo sjukhus består av tre avdelningar – operation, anestesi och intensivvård, inklusive uppvakningsavdelningar. Vi har även sterilteknisk enhet, administrativ enhet och smärtmottagning.

Vi är omkring 130 medarbetare – läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, steriltekniker och administrativ personal.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Region Jönköpings län

Ansök härFöretag
Region Jönköpings län


Plats
Värnamo