Barnskötare till Viksäng södra förskola

Är du barnskötare och vill anta nya utmaningar? Nu söker vi på Viksängs södra förskola en ny medarbetare. Varmt välkommen med din ansökan!

Viksängs södra förskola präglas av barns rätt till lek. Vi vill att alla barn som spenderar sina dagar hos oss ska minnas sin förskoletid som en tid fylld av glada lekminnen. Därför strävar vi efter goda miljöer där barnen kan ta egna initiativ och ha inflytande över innehållet i verksamheten. Våra grundstenar är vårt bemötande – hos oss bemöter vi varandra, barn och vårdnadshavare med respekt och uppskattar varandras kunskaper och erfarenheter. Detta tror vi skapar en atmosfär av lust, glädje och humor, det är därför vi älskar vårt jobb!

Läs gärna mer om oss och vår förskola på http://www.vasteras.se/viksangsodraforskola.

ARBETSUPPGIFTER
Som barnskötare arbetar du med barnen på förskolan tillsammans med förskollärare. Det är förskolläraren som ansvarar för det pedagogiska arbetet och du blir en viktig stöttepelare genom ditt arbete i barngruppen. Den största delen av din tid spenderar du tillsammans med barngruppen där du ansvarar för deras vardag och utveckling. Det innebär att du tar initiativ, är uppmärksam vid sovstunder, matstunder och lek. Du är en viktig person för barnen. Du hjälper också barnen att utveckla sin fantasi genom att måla, spela spel eller lära genom att leka. Kontakt med vårdnadshavarna är ett naturligt inslag i ditt arbete, exempelvis i tamburen eller genom telefonsamtal.

KVALIFIKATIONER
För tjänsten krävs det att du är utbildad barnskötare. Att du är bekväm att arbeta med dator och surfplattor är för oss en självklarhet. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från förskoleverksamhet, men det är inget krav.

Som person är du trygg och stabil. Samarbete är viktigit för dig och du är duktig på att lyssna, kommunicera och är lösningsfokuserad. Du är en person som dina kollegor kan lita på! Du är också en viktig förebild för alla barn, därför är det viktigt att du förstår hur ditt agerande påverkar barnen och du strävar efter att alltid föregå med goda exempel.

I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och välfungerande stad där framtidstro står i centrum. Tillsammans bidrar vi till välfärden och gör skillnad varje dag. I Västerås stad strävar vi efter att varje dag leva upp till vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte. Vi vill ha en sammansättning av medarbetare som speglar mångfalden i vårt samhälle. Det tror vi är viktigt för att få en stolt och välfungerande stad.

Funderar du på att flytta till Västerås? Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd medflyttarakademin kan ge dig och din respektive vid en eventuell flytt.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. Västerås stad arbetar bland annat för att alla våra tillsvidareanställda medarbetare ska få möjligheten att önska tjänstgöringsgrad.

Läs mer om oss som arbetsgivare och våra olika yrken: www.vasteras.se/jobbochkarriär

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Västerås stad , Barn - och utbildningsförvaltningen

Ansök härFöretag
Västerås stad , Barn - och utbildningsförvaltningen


Plats
Västerås