Undersköterska till Onkologiska kliniken

Region Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län
https://www.regionkalmar.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/vart-erbjudande/

Vår verksamhetsidé är att ge länets invånare högkvalitativ, patientsäker och nära onkologisk vård.
Onkologiska kliniken och strålningsfysik är sedan januari 2015 en länsklinik med verksamhet vid behandlingsenheten Västerviks sjukhus samt vid Länssjukhuset i Kalmar.

Vi har en mycket välfungerande verksamhet med god ekonomi och det viktigaste av allt - nöjda patienter. Vi har en traditionell organisation i Region Kalmar län utan omorganisation och med korta beslutsvägar. Eftersom vi är en liten enhet har vi möjlighet att själva påverka utvecklingen och vårt arbetssätt.

På Onkologiska kliniken i Västervik kommer du ingå en liten grupp som idag består av sjuksköterskor och läkare. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete som undersköterska. I dina arbetsuppgifter ingår att delta i läkarmottagningen två dagar i veckan. De andra dagarna är det omvårdnadsarbete på behandlingsenheten som står i fokus. Det kan handla om att ta emot dagens patienter, ta prover, hjälpa till med bokningar, kallelser, tolkbeställningar, kontrollera förbrukningsförråd och tvättförråd. Vi använder datasystemet Cosmic.
Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till torsdag
Vi deltar i både regionala och nationella nätverk. Vi har en bra säkerhetskultur och framförallt engagerade och kunniga medarbetare. På kliniken arbetar vi mycket i team och vi har roligt på jobbet.

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Gillar du att ge god service, är flexibel, stresstålig och van vid självständigt arbete så kommer du att trivas hos oss. Ditt arbete kommer att vara omväxlande i ett varierande tempo.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Region Kalmar län

Ansök härFöretag
Region Kalmar län


Plats
Västervik